Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim proklatin yuksekken ilaç kullanmadan mi hamile kaldin benimkide yüksek o yüzden soruyorum 54 benim ki bu ay dostinex kullanıyorumArkadaşlar hipofiz adenomum var 8*4 mm prolaktinim71 ve hamileyim benimle aynu durumu yaşamış olan varmı benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Canim proklatin yuksekken ilaç kullanmadan mi hamile kaldin benimkide yüksek o yüzden soruyorum 54 benim ki bu ay dostinex kullanıyorumArkadaşlar hipofiz adenomum var 8*4 mm prolaktinim71 ve hamileyim benimle aynu durumu yaşamış olan varmı benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Evet canım hamile olduğumu yeni öğrendim prolaktin im hep yüksek dostinex i hep kullandım ama 4 5 aydır kullanmıyorum prolaktin i de 4 5 aydır hiç baktırmadımCanim proklatin yuksekken ilaç kullanmadan mi hamile kaldin benimkide yüksek o yüzden soruyorum 54 benim ki bu ay dostinex kullanıyorum
Hayırlı olsun canım ya belkide düşmüştürkendiliğinden bende sıkıntı ediyodum bu hormonu seni duyunca sevindim vallaEvet canım hamile olduğumu yeni öğrendim prolaktin im hep yüksek dostinex i hep kullandım ama 4 5 aydır kullanmıyorum prolaktin i de 4 5 aydır hiç baktırmadım
Ben de aynı durumdayım mikroadenomum var dostinex kullanıyorum haftada 2 gün yarım yarım ve şu an prolaktinim 0,9 civarı sizce bu değerle hamile kalır mıyım ? İlacı bıraktığım an prl yükseldiği için kesmeden kullanıyorum 1 senedirHipofiz adenomum var ve hamileyim 40 haftalik Allah'a şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar
Canım merhaba doğum yapmışsındır normal mi sezeryan mı oldu adenomun doğum şekline etkisi oldu muHipofiz adenomum var ve hamileyim 40 haftalik Allah'a şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar
Nasıl hamile kaldınız benımde düştü ama hamilelikte yok daha. 5 aydır kullanıyorum dostinex. Biraz hayal kırıklığı yaşamaya başladıöBen de aynı durumdayım mikroadenomum var dostinex kullanıyorum haftada 2 gün yarım yarım ve şu an prolaktinim 0,9 civarı sizce bu değerle hamile kalır mıyım ? İlacı bıraktığım an prl yükseldiği için kesmeden kullanıyorum 1 senedir