Hipo hipo

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
mrb hocam 26 Yaşında 5 yıllık Evliyim Teşhis Hipo Hipo rahim filmi temiz eşimde problem yok bir yıl önce tüp bebek denememiz oldu 11 yumurta toplandı 9 tane döllendi beşinci güne iki tane kaldı tek transfer ile negatif sonuç aldım bir yumurta takibi yaptırdım üç yumurta ile yine başarısız geçen ay ilk aşılama oldu e2 değerim 1100 dü en son Dr birden fazla yumurta var dedi sonrasında estrofem pruloton iğne ve jel kullandım ama malesef yine olmadı şimdi çok üzülüyorum bundan sonra aşılama denemeye devam etmeli miyim acaba başka sorunlar var mı aklım karışıyor birde hocam Hipo Hipo konusunda bir Dr Um vücudunda çok Sayıda yumurta var ama vücudun onu aktifleştirmiyor dedi biri de Hipo Hipo da yumurta Sayısı çok azdır dedi sizin bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum tüp bebekte Amh değerim 7.2 çıktı başka Dr o yanlıştır mümkün değil diyor

Merhabalar : Hıpogonadotropık hıpogonadızmde ;beyınden cıkan sınyal yoklugu ve
yumurtlıkların hormon uretmeme durumu vardır. Bu durumda adet gormeme-
yumurtlama olmaması kendılıgınden gebelık olusmaması ve hıpoestrojenemıye
baglı osteoporoz(kemık erımesı) gorulmektedır. Bu durumun yonetımı ve
tedavısının ureme-endokrınolojı(hormon bılımı) ıle ılgılenen ozellesmıs
deneyımlı hekımlerce yapılması faydalı olur. Gebelık ıcın yumurtlamanın
yerıne konularak yardımcı ureme yontemlerı kullanılarak tedavısı mumkun
olmaktadır.Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. . Embrıo kalıtesını %80 oranda yumurta ,%20 oranda sperm kalıtesı belırler. Dolayısı ıle sperm secımı onemlıdır. Ayrıca yumurtaların hazırlandıgı (ınduksıyon safhası: gunluk ıgne tedavısı ıle yumurta buyutme asaması) aşama da yumurta kalıtesını oldukca etkılemektedır. İnduksıyon ( yumurta buyutme safhası) deneyım gerektıren bır durum oldugu ıcın tecrubelı ellerde yapılmalıdır. Kalıtelı bır laboratuvarda olgun yumurtaların %75-80 inin döllenmesı ve akabındekı gunlerde %75-80 inin bolunmesı gerekır.ara basamaklarda bu orandan daha fazla kayıp olması verılen embrıo sayısını düşüreceginden gebelık oranının düşmesıne sebep olur.Sızın durumunuzda embrıoların embrıoskop a konularak ızlenmesı ıle %60 oranında genetık anomalılı embrıoları ayırt etme fırsatını yakalamaktayız.Ayrıca 5. gune gdılerek blastokıst asamasını gormek faydalı olacaktır. Eğer elımızde yeterlı sayıda embrıo var ıse array cgh ( genetık ayıklama) yapmak gerekebılır , karar verılmelıdır. Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…