HİPO HİPO HASTASİ OLUP TUP BEBEK YAPTİRANLAR

Alıntı yapmayı unutmuşum

Banada tek embriyo ama yastan dolayi yasim tutsaydi ikisinide koydururdum doktorumda koyardi allah razi olsun cok memnunum doktorumdan herseyin hayirlisi hakkimizda

Ben cyclo progronova kullaniyorum hipo luyum. su an bulent trasa gidiyorm bana biosteron 3 kere gunde kullan dedi onu kullanyorm . Ben zaten bekarm su an sadece tedbr amacli yapiyorm bnalro Hayit otunuda gnde 1 bardak iciyorm. Zarari olirmu bana bilginz varmi bu konu hakkinda

Canım hayıt otunun faydası çok ben araştırdım kuzenimin testesteron hormonu yüksekti kıllanma sorunu vardı kullandı hormonu normal değere döndü teyzem iki üç düşükten sonra kullandı ikizleri oldu ama gel Gör ki ben hiç kullanmadım :) inş sana faydası olur

Bu arada bugün kontrolüm vardı menogon u sekiz gündür kullanıyorum ben şu an Batman da kalıyorum doktorum yumurtalar güzel gelişti beni dinlersen Boşa gitmesin seni Acıbadem Bülent beye göndereyim orda toplama ve transfer işlemi yapılsın dedi bana uyar ama eşim tüp bebek konusunda mesafeli maddi Açıdan sanırım normal devam edelim diyor offf Aklım Karışık iğnelere 3 gün daha devam dedi. Sizce tüp bebek konusunda karar verirsem yumurta takibini burda yaptırıp mı gitsem yoksa en baştan Bülent beye mi emanet etsem ilaç aynı ilaç gerçi birde gittiğim doktor Bayağı tecrübeli 30 yıl olmuştur uzmanlığı birde ben dedim ki önceki tüp bebek denememde menogon U 225 kullanmıştım şimdi 150 oda karar verirsen yükseltirim birde başka bir ilaç eklerim dedi biraz Karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir

Bencede dooktorunu dinle o kdr igne vuruluyosun gercekten bosa gitmesin hicbirimizin maddi durumu iyi dgl ama bebek icin bulup bulussturuyoruz

Bencede dooktorunu dinle o kdr igne vuruluyosun gercekten bosa gitmesin hicbirimizin maddi durumu iyi dgl ama bebek icin bulup bulussturuyoruz
Acıbadem'i Aradım takibi başka doktorda yapmış olsam bile fiyat değişmiyormuş Dr MA güvensemde durum böyleyken en baştan acıbademle başlamayı daha doğru buldum annemler ist da zaten kalacak yer sorunum yok çalışmadığım için de zaman problemim yok anlayacağınız bu ay olmaz artık bundan sonra inş gerek kalmaz ama yine olmazsa Dediğim gibi ist da başladım dahaiyi şu an araba kredisi ödüyoruz olmaz sa Tekrar kredi çekeriz artık ama inş gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırız forumda bir hipolu

Bir hipolu vardı ilk tedavisine tüp bebek niyetiyle başlamışlar tek yumurta oluştuğu için tüp bebek iptal olmuş normal ilişkiyle hamile kalmış Allah tan Ümit kesilmez inş :)

Karından bakmıştı sanmıyorum OLDUĞUNU çünkü baktığında kendiliğinden gelişmesini beklemiyoruz zaten Demişti bugünde güzel cevap veriyor ama bol iğne kullanıyoruz dedi

Mrb arkadaşlar iki yumurta takibi bir aşılama ve tüp bebek denememiz var hep negatif sonuç bugün endokrinoloji uzmanına başvurdum HipogonadiZm üzerinde özel ilgisi var Dr bana bu işin 10 günlük tedavilerle olacağı görüşünde olmadığını söyledi ve pregnly 5000 haftada iki kez kullanmamı söyledi ve cyclo progynova günde iki kez bu şekilde her ay hormon değerlerime bakacak ve adetin 11 ve 16 günleri arası ovulasyon takibi yaptırmam gerektiğini söyledi ve o günlerde ilişki şimdilik üç ay bu şekilde sonrasını bilmiyorum ve ayrıca bir aktara yönlendirdi bitkisel karışım verecekler bu konuda ne düşünüyorsunuz bu iğne göğüsleride büyütecek miş

Arkadaşlar merhaba

26 yaşında ve hipoluyum 2 tane tüp bebek uzmanından aldığım bilgiye göre eşimin sperm değeri yüksek çıkarsa gebelik oranım baya yüksekmiş ve bende ilk etapta rapor almak amaçlı çapa tıp fakültesinden randevu aldım 19.10.2015 de randevum var büyük ihtimallerle hsg sperm testi hormon testi filan istenecek bu sonuçlara göremi aşılama günü verilecek bana bilmiyorum ama şimdiden heyecan bastı bu arada hipo hastaları için tüp bebek raporu alma aşamasında 3 yıllık evli olmak şartı yokmuş bilginiz olsun çapada görev yapan tüp bebek uzmanından aldığım bilgi bu .

Ayrıca hipolu olarak ilk aşılama aşamasında neler yapılacak hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verirmi acaba bu süreç nasıl işliyor Allahım gönlümüze göre versin inşallah Allahım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın .

Bnde hipoluyum 16 yaşından beri ilaç kullanıyordum. İlk tüp bebek denemem de başarılı olduk. Sağlıkla kucagimiza alalim İnsallah. Darısı isteyene. Hipolular hakkında tecrübeli Dr lar tercih ederseniz yorulmazsiniz. Bizim durumumuzdakiler için hamile kalmak zor değil diye biliyorum.

Kızlar 15 yaşındAn beri Hipoluyum şuan 34 yaşındayım yıllarca Çocuğum olacakmı diye düşünmekten Kafayı yedim çok şükür şimdi bi Evladım var ilk aşılamada Rabbim nasip etti çok şükür Sak'ın umutsuz olmayın şuan 2 . Yi denedim 3 aşılama ve sonuç negatif. Malum Çocuğum olduğu için devlet ödemiyo tüp bebekte masraflı sorum şu bitkisel tedavisi var mı çok araştırdım bulamadım belki siz bulmuşsunuzdur. Şimdiden tşk ederim size önerim muhakkak hipo yu bilen Dr gidin beni çok yıprattılar hatta bi Dr tüp bile düşük ihtimal derken ben aşılamayla gebe kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Marmara üniversitesinde Dr Tevfik bey var ona gitmiştim ama şimdi onun yerine infertilitede Mehmet bey var o bakıyor ama hipo yu gayet iyibiliyolar aktara gitmedim netten araştırdım ama bulamadım ah keşke bitkisel bi Çözümü olsa her ay ilaç kullanmaktan bıktım artık yinede çok şükür Çaresiz dert değil Allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…