- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
-
- Konu Sahibi Raziye Hemsire
Alıntı yapmayı unutmuşumBizi senelerce zor hasta diye olmaz diye yiprattilar ama dedigin gibi oluyor benimde kucuk ama hic sorun dgl herseyi normal bayanlarin bile kucuk oluyo o yuzden takmiyorum benimde 8 yumurta toplandi ikisi dollendi bir transfer ettiler bitaneyi dondurduk seninkini neden dondurmadilarki
O an sedyede alel acele ne diyorsunuz dondurma için bende kalitesi nasıl demiştim işte transfer edilen daha kaliteli dediler kalitesi çok iyi olmadığı için tek embriyo da değmez diye düşünmüştüm zaman vermediler düşünmeye sonra pişman oldum tabii ama embriyolog ta biraz karamsar konuşmuştu Velhasıl ben istememiştim kısmet değilmiş iki embriyo istedim önce tamam denildi tam transfer esnasında sordum iki tane değil mi hayır dedi kadın konuşmama fırsat vermedi sinirim bozulmuştu Memorial Şişli de yaptmıştım bir daha denersem Bülent Tıraş ı düşünüyorum
Banada tek embriyo ama yastan dolayi yasim tutsaydi ikisinide koydururdum doktorumda koyardi allah razi olsun cok memnunum doktorumdan herseyin hayirlisi hakkimizdaO an sedyede alel acele ne diyorsunuz dondurma için bende kalitesi nasıl demiştim işte transfer edilen daha kaliteli dediler kalitesi çok iyi olmadığı için tek embriyo da değmez diye düşünmüştüm zaman vermediler düşünmeye sonra pişman oldum tabii ama embriyolog ta biraz karamsar konuşmuştu Velhasıl ben istememiştim kısmet değilmiş iki embriyo istedim önce tamam denildi tam transfer esnasında sordum iki tane değil mi hayır dedi kadın konuşmama fırsat vermedi sinirim bozulmuştu Memorial Şişli de yaptmıştım bir daha denersem Bülent Tıraş ı düşünüyorum
Canım hayıt otunun faydası çok ben araştırdım kuzenimin testesteron hormonu yüksekti kıllanma sorunu vardı kullandı hormonu normal değere döndü teyzem iki üç düşükten sonra kullandı ikizleri oldu ama gel Gör ki ben hiç kullanmadım :) inş sana faydası olurBen cyclo progronova kullaniyorum hipo luyum. su an bulent trasa gidiyorm bana biosteron 3 kere gunde kullan dedi onu kullanyorm . Ben zaten bekarm su an sadece tedbr amacli yapiyorm bnalro Hayit otunuda gnde 1 bardak iciyorm. Zarari olirmu bana bilginz varmi bu konu hakkinda
Bencede dooktorunu dinle o kdr igne vuruluyosun gercekten bosa gitmesin hicbirimizin maddi durumu iyi dgl ama bebek icin bulup bulussturuyoruzBu arada bugün kontrolüm vardı menogon u sekiz gündür kullanıyorum ben şu an Batman da kalıyorum doktorum yumurtalar güzel gelişti beni dinlersen Boşa gitmesin seni Acıbadem Bülent beye göndereyim orda toplama ve transfer işlemi yapılsın dedi bana uyar ama eşim tüp bebek konusunda mesafeli maddi Açıdan sanırım normal devam edelim diyor offf Aklım Karışık iğnelere 3 gün daha devam dedi. Sizce tüp bebek konusunda karar verirsem yumurta takibini burda yaptırıp mı gitsem yoksa en baştan Bülent beye mi emanet etsem ilaç aynı ilaç gerçi birde gittiğim doktor Bayağı tecrübeli 30 yıl olmuştur uzmanlığı birde ben dedim ki önceki tüp bebek denememde menogon U 225 kullanmıştım şimdi 150 oda karar verirsen yükseltirim birde başka bir ilaç eklerim dedi biraz Karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir
Acıbadem'i Aradım takibi başka doktorda yapmış olsam bile fiyat değişmiyormuş Dr MA güvensemde durum böyleyken en baştan acıbademle başlamayı daha doğru buldum annemler ist da zaten kalacak yer sorunum yok çalışmadığım için de zaman problemim yok anlayacağınız bu ay olmaz artık bundan sonra inş gerek kalmaz ama yine olmazsa Dediğim gibi ist da başladım dahaiyi şu an araba kredisi ödüyoruz olmaz sa Tekrar kredi çekeriz artık ama inş gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırız forumda bir hipoluBencede dooktorunu dinle o kdr igne vuruluyosun gercekten bosa gitmesin hicbirimizin maddi durumu iyi dgl ama bebek icin bulup bulussturuyoruz
Insallah senin igneye baslamadan once hic yumurtan varmiydiBir hipolu vardı ilk tedavisine tüp bebek niyetiyle başlamışlar tek yumurta oluştuğu için tüp bebek iptal olmuş normal ilişkiyle hamile kalmış Allah tan Ümit kesilmez inş :)
Insallah senin igneye baslamadan once hic yumurtan varmiydi