• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipnozzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi govice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

govice

Ziyaretçi
Selam herkese merhaba :)
Aranızda Hipnoz isimli parfümü kullanan var mı acaba?
Yorumlarınızı merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.kaydirigubbakcemile4a.s.:1rolleyes:a.s.:nazar:

evet hipnotic poison mu acaba senin bahsettiğin eğer oysa,şiddetle tavsiye ederim canım..ben kullanıyorum 3 şişe bitirdim.süper kalıcı bi koku:))

benım dıyeceklerımı anıl yazmış..

harika bence de..

çok ssağolunn:)) yerimsenibenpeki bir şey soracağım bu parfümün orjinali ne kadardır? sahteleri hiç kalıcı olmuyor.internet üzerinden alacağım ama kararsız kaldım. internetten ya da istanbulda önerebileceğiniz bi yer var mı ?fisfisfis

çok ssağolunn:)) yerimsenibenpeki bir şey soracağım bu parfümün orjinali ne kadardır? sahteleri hiç kalıcı olmuyor.internet üzerinden alacağım ama kararsız kaldım. internetten ya da istanbulda önerebileceğiniz bi yer var mı ?fisfisfis

Geçen yaz başlarında kullanmıştım ama orjinal değildi.Gerçekten çok hoş bi koku.:jeyyar:
Eğer imkanın varsa netten siparişle al derim.Zira parfümeride ki fiyatlar biraz el yakıyor.
Sevil fiyatı 75 ml 186 tl
Strawberry fiyatı ise 75 ml 128 tl
Ayrıca kofre olarak da kampanya da şuan 50 ml Edp + 60 ml duş jeli+ 60 ml losyon 116 tl
Umarım işine yararkaydirigubbakcemile5

Back
X