Hipnozla Tedavi Deneyimlerinizi Paylaşabilirmisiniz...

Beyondparadise

Az İnsan Çok Huzur ;)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.505
2.035
698
99 depreminden sonra abim ruhsal bir çöküntü yaşadı ve peşine evham başladı evham ne kadar genetik olabilir bilemiyorum ama anneannemde uzun yıllar evhamla yaşamış şimdi genel anlamda normal ama muhabbet edince başlıyor geçmişte 30 - 40 yıl önce yaşanan olayları anlatmaya....
herneyse konuyu çok dağıtmayayım.
Abimi Dr. Mehmet Ayvacı hipnoz ile tedavi etmiştı çok olumluydu sonuç.
Şimdilerde ise en yakın arkadaşım yaşayan bir ölüye dönüşmüş durumda aslında gayet pozitif bir insandı o kadar espriliydikibizi gülme krizine sokardı
ama şuan durumu çok vahim intiharın eşiğinde sürekli bir bahaneylekontrol altında tutmaya çalışıyorum .
Bir çok kere pskoloğa pskiyatriste götürdüm ama sonuç elde edemiyorum son kullandığı ilaç cipram.
Son çare olarak hipnoz ile tedavi geldi aklıma arama motoruna Dr. Mehmet Ayvacının adını yazınca Kendisini 2006 yılında kaybettiğimizi öğrendim. (Allah rahmet etsin)

Arkadaşlar sizden hipnoz ile tedavi deneyimlerinizi aldığınız sonuçları ve doktor önerilerinizi rica ediyorum.

mrb .doktorlarsitesinde birkaç hipnoterapist ismi ve iletişim bilgileri var.bakabilirsin.

benide psikoloğum hipnozla tedavi etmeye çalıştı. ama ben hiç faydasını göremedim. sonuç alamayıncada bıraktım haliyle.3.5-4 ay sürekli devam ettim. şu an ilaç kullanıyorum ve biraz daha iyiyim.onunda yan etkileri ağır.umudunu kırmak istemem ama bende sonuç bu.

bu konuda en uzman kişinin bülent uran olduğunu düşünüyorum.hatta kendim ondan en kısa zamanda randevu alıp tedavi olacağım.Fakat aklımda hala soru işaretleri var.Keske daha önce ona tedavi olmuş birilerini bulsam...Ama yinede Bülent bey kadar guvenebileceğim baskasıda yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…