E ezgieylem Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 155 1 12 Mayıs 2009 Konu Sahibi ezgieylem #1 arkadaşlar hipnozla sigarayı bıramayı deneyen varsa tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.delikafadulden
arkadaşlar hipnozla sigarayı bıramayı deneyen varsa tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.delikafadulden
BenLiLa Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 4.200 29 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi ezgieylem #2 hiç böyle bişiy duymadım.... iş beyinde bitiyor... insan kararlı olduğu an hiç bir ek yönteme gerek kalmıyor.. kendimden bilirim....
hiç böyle bişiy duymadım.... iş beyinde bitiyor... insan kararlı olduğu an hiç bir ek yönteme gerek kalmıyor.. kendimden bilirim....
gece Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2007 136 1 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi ezgieylem #3 **LiL@** .!.: hiç böyle bişiy duymadım.... iş beyinde bitiyor... insan kararlı olduğu an hiç bir ek yönteme gerek kalmıyor.. kendimden bilirim.... Genişletmek için tıkla... kesınlıkle bencede ıs beyınde bıtıyor
**LiL@** .!.: hiç böyle bişiy duymadım.... iş beyinde bitiyor... insan kararlı olduğu an hiç bir ek yönteme gerek kalmıyor.. kendimden bilirim.... Genişletmek için tıkla... kesınlıkle bencede ıs beyınde bıtıyor