hipnotic pasion bama yakisirmi

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kizlar selam.. ben 23 yasindayim cok beyaz deil ama beyaz tenliyim hafif temiz temiz kokulari severdim ama bi dunya pafa veriyorim ustumde kalmiyo ucuyo.. bu atalar boyle gectigim yerden buram buram koksun istyorum hipnotic posion nasil bi koki bna yakisirmi sizce baska varmi boyle kalici buramburam bide dior edt sktim koluma 1 saat snra cok guzel oldu ama esim begenmedi kotu kokuyo dedi o yuzden ondan vazgectim

hypnotic harika bi koku ben kullanıyorum şuanda. şekerli koku seviyorsan hemen al :)

Hypnotic poison edt olanı aşktır. Vanilya parfümlerinin atasıdır bence.
Dior kalitesi zaten tartışılamaz.

kızlar parfümcüye gttim dioru eşim beğenmedi ben bayıldım aslında :) neysee 212 sexy ve hipnotige baktım hipnotiği eşim sevmedi banada rakı gbi koktu sanki yakışmadı ağır geldi bende 212 sexy aldım ama loristen aldım ucuyo her saat skıyorum beğendim eğer şişe bttiğinde sıkılmazsam dp den alıcam.. çünkü cok cbuk sıkılıyorum tam bi koku hastayısıyım çok seviyorum orjinallerine para yetmes..:) forawey nasıl onuda cok begenıyorum ama sankı çoğu ınsan begenmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…