HİPNOTERAPİ İE KİLO VERME

heval06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
207
240
83
Selam arkadaşlar...
hatırlarsanız geçen sene burada başlık açıp yaklaşık 100 kilodan 80 e düşmüştümmm
hatırlatma olsun bana da
2014 16 ekim 98,5

23 ekim 96,5

30 ekim 94

7 kasım 92

14 kasım 91

21 kasım 89,5

27 kasım 88

5 aralik 86,5

12 aralik 85

19 aralik 83,5

27 aralik 82,5

uzun süredir yazamıyordum ama tabii ki diyet maceralarım devam ediyordu...

şimdi tekrar diyete başladım... bu sefer 83 kiloyum... Ankara 'da hipnoterapi seanslarına katıldım... 3 aşamalı yapıyor doktorum.. 1.de 566 soruluk bir test çözmemi istedi.. bunun sonucunda bende istikrar problemi olduğuna , karbonhidrat ve tatlı düşkünlüğüne karar verdi... dün öğleden sonrada hipnoterapiye aldı... terapi düşündüğümüz gibi tam bir uyuma hali değil... bilinç ve bilinçaltının ortak çalıştığı bir nokta... şu an gerçekten kendimde ihtiyacımda fazla yeme isteği hissetmiyorum... mesela çekirdek, börek, cola ,çikolatalar benim dayanılmazlarımdır ama istek hissetmiyorum...
iki hafta önce eczacının övgüleriyle thincal hap aldım.. insanlar sürekli yağ çıkardıklarını söylüyorlardı ve bende gram işe yaramadı.. yani onun için yapılan övgüler beni psikolojik olarak etkilemedi... hipnoterapiyede çok inanmadan gittim ama şu an için iyi olduğunu söyleyebilirim...
buradan gün gün paylaşıcam deneyimlerimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…