Hipertroid

EkMeLL

Senin Gönlün Değişirse, Dünya Değişir
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
64
29
40
merhaba arkadaşlar ben 6 aydır hipertroidi tedavisi görüyorum hiper troidi olanlar şimdi nasıl olduklarını ve hangi tedavi aşamalarından geçtiğini özelliklede gözlerinde bozulma oldumu benim sol gözümde büyüme oldu ve bu durum canımı çok sıkıyor

selam canım bende hipertrois hastasıyım 3 yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaçlarımı aldıgımda degerlerim düşüyo ama bırakınca tekrar nüksediyor çok şükür benim gözlerimde bi bozukluk meydana gelmedi şuana kadar.ialçlarını düzenli ve dikkatli kulllanırsan sonuç alabilirsin ama ben daha tam sonuç alabilmiş degilim ilaçla tedavi olmazsa ya ameliyat ya radyo aktif iyot tedavisiyle kalıcı çözüm sağlanıyo.ama ben henüz ameliyat fikrine kendimi alıştıramadım.geçmiş olsun.

ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum ama değerlerim düşsede gözlerimde düzelme olmadı doktorumu değiştirdim 6 aydır dahiliye ye gidiyordum sonuç alamayınca beni endokrin uzmanına yönlendirdi yarın da göze gidecem onlar ne diyecek çok merak ediyorum gözlerim eski halini alsa yeter sanada geçmiş olsun

geçmiş olsun canlar.ben de çok terliyorum, ateşler basıyor.Bu hastalığı araştırıyorum, acaba bi doktora mı gitsem diye.halinizi görüünce üzüldüm.:çok üzgünüm:

mrb canım bende hipertiroid hastasıyım 1 senedir tedavi görüyorum iki gözümde de şişme oldu şu an değerlerim normal ama gözlerim geçmedi doktorum da malesef şişliklerin kalıcı olduğunu söyledi gözlerim sürekli yanıyor veya sulanıyor eski günlerimi çok özledim :çok üzgünüm:

X