Hipertroid(Zehirli Guatr) Nadir de olsa kilo aldırır mı?

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
40
uzun zamandır öylesine gittiğim doktorlar tiroidime baktırmamı söylüyorlardı ama ben pek umursamıyordum.bir keresinde kanda baktırmıştım çıkmamıştı ama kanda çıkmayıpta sintigrafi yada ultrasonda çıkabiliyormuş.bugün yine boynum tutulduğu için gittiğim doktor tiroidlerime baktırmamı söyledi büyük ihtimalle hipertiroid var dedi.dedimki ama ben çok hızlı kilo aldım karın bölgemden 10 kilo aldım.kilo verdirmezmiydi dedim tersine etki yapabilir dedi.bazı belirtileri gerçekten gösteriyorum iştahım falan çok açıldı.ben de şimdi merak ettim aranızda hipertiroid hastası olupta kilo alan oldumu acaba??

var cnm genelde alıyorsun ve kendimde hipertiroid tedavisi görüyorum ve kilo aldımmmmmmmmmm ve alıyorummm daa

iki tiroid hastaligi var biri tiroid hormonlorunun cok calismasi. bu durumda kilo verirsin, cok enerjin olur, kalbin normalden hizli atar.
digeri ise troid hormonlarinin az calismasi yani hipertroid bunda is ne yaparsan yap kilo alirsin, kendini yorgun hissedersin, saclarin dokulur, kas ve eklemlerin agrir.
benim sana tavsiyem en kisa zamanda troid hormonlarini kan testiyle olctur. gecmis olsun.

bende hipertiroid hastasıyım.ewet ne yaparsanız yapıl kilo alıyorsunuz.ben soyle birsorun yasıyorum. dilde uyuşma yasıyorum sizlerde varmı boyle bir sorun

ben de hipertiroid hastasıyım.sizler gibi malesef ben de kilo aldım.daha şimdiden 8-10 kg kadar aldım.ilaç tedavisine başlayalı 40 gün oldu.şimdilik ilaçtan ötürü aldığım kilo yok.inş bundan sonra da olmaz.ben ilaç dışında alternatif tıpdan da faydalanmaya çalışıyorum.isteğim tedavi sürecimi hızlandırıp bir an evvel iyileşip sağlığıma kavuşmak.tekrar bebek sahibi olmak için iyileşmek zorundayım.kan tahlillerim epey düzelmiş.ben alternatif tıbbın da etkili olduğunu düşünüyorum.benim gibi bitkilerden yada şifalı taşlardan faydalanan arkadaşlar varmı?????varsa önerilere açığım...örneğin ben yeşil çay,tere tohumu,dere otu,ceviz yağı,ceviz ve kehribar taşı kullanıyorum.tansiyonum ilaçlarım ve bunların yardımı ile normale döndü en önemlisi kendimi sağlıklı ve mutlu hissediyorum.

bende hipertiroid hastasıyım.ewet ne yaparsanız yapıl kilo alıyorsunuz.ben soyle birsorun yasıyorum. dilde uyuşma yasıyorum sizlerde varmı boyle bir sorun

İlginç doğrusu. Yanlışınız var. Hipertiroid hastaları kilo verirler almazlar. Ancak ilaç kullandıklarında kilo almaya başlarlar.

merhaba arkadaşlar bende hipertiroid hastasıyım ben 4 ay önce ameliyat oldum tiroid bezim alındı. ben hipertiroidken çok zayıflamıştım 46 kiloya inmiştim ilaç kullanmaya başladıktan sonra hızlı bi kilo artışım oldu

bende hipertiroid hastaları kilo verirler diye biliyorum.ama bende böyle oldu malesef.doktoruma sordum nadiren bazı hastalarda kilo artışı da olabiliyor dedi.aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum tabi kolay olmuyor.umarım ilaç tedavisi de ayrıca artış yaratmaz.ben gerekmedikçe ameliyat düşünmüyorum şimdilik umudum ilaçlar ve bitkiler.aranızda bitki kullanan ve fayda gören varmı?

ilginç doğrusu. Yanlışınız var. Hipertiroid hastaları kilo verirler almazlar. Ancak ilaç kullandıklarında kilo almaya başlarlar.

haklısın kilo verir hipertiroid hastaları ama ben kilo alıyorum.ve doktorum dikkat et kılo alacaksın dedi ve dikkat ediyorum . bir senedir tedavı oluyorum ve 11 kılo aldım .normalda benim daha fazla kılo alırdım dikkat etmeseydim

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar bende hipertroidliyim.ve hızlı kilo kaybım oldu ve öylede oluyormuş.hiç kilo alamıyordum anladıkkı bundanmış.şimdi ilaç kullanıyorum..

uzun zamandır öylesine gittiğim doktorlar tiroidime baktırmamı söylüyorlardı ama ben pek umursamıyordum.bir keresinde kanda baktırmıştım çıkmamıştı ama kanda çıkmayıpta sintigrafi yada ultrasonda çıkabiliyormuş.bugün yine boynum tutulduğu için gittiğim doktor tiroidlerime baktırmamı söyledi büyük ihtimalle hipertiroid var dedi.dedimki ama ben çok hızlı kilo aldım karın bölgemden 10 kilo aldım.kilo verdirmezmiydi dedim tersine etki yapabilir dedi.bazı belirtileri gerçekten gösteriyorum iştahım falan çok açıldı.ben de şimdi merak ettim aranızda hipertiroid hastası olupta kilo alan oldumu acaba??
oncelikle gecmıs olsun......aynı sey bende de var....troidim aşırı calsıyor ve kılo alıyorum veremıyorum...

ben de hipertiroid hastasıyım ve sürekli kilo veriyorum, saçlarım dökülüyor, henüz ilaca başlatmadılar

mrb arkadaşlar bende aşırı iştah yüzünden hipotiroid şüphesiyle doktora gitmiştim ama hipertiroid çıktı ilaç tedavisinden sonra daha da kilo aldım 15 kg aldım ve bir türlü veremiyorum :1no2:

X