merhaba iremnur bende yaklasık 2 senedir hipotiroid hastasıyım bebek yapmayı dusunmekten korkma sakın ilkinde bi talihsizlik olmus ama ii dusun bu sefer ii olsun benim suan 4 ayına girmiş bir bebeğim var hamileyken cok sorun ollmuyo tiroid sadece ilacını duzenli kullan 2 ayda bir kan verif degerlerine baktır gerisi allaha kalmıs hiç bir sey olmaz sen içini rahat tut
Arkadaşlar bende hipertroid hastasıyım ve bunu hamilelik testleri sonucunda öğrendim, ilaç kullanıyorum x3.... çok şükür iyiyim... doktorunuza düzenli gidip ilacınızı aldığınız sürece sıkıntı yok.
merhaba funda bendede gebelik hipertroidi çıktı daha 7 haftalıkken ilaca başldım ilk önce 2, bu iki aydan beride günde 3 kullanıorum.şuan 5. ayım bitti bi sıkıntı yaşamdım.endokrin uzm.nı değerlerimin düzeldiğini söyledi 1,2 ay içinde muhtemelen hapı kesicekmiş.senn tedavin nasıl gidio ve kaçıncı ayındasın merak ediorum sanada hemen tedavi başlandımı?birde sağdan soldan ilacın olumsuz etkiler yapabileceğinide duydum belkide yersiz endişelere kapıldım.burada ilac propcil.
kizlar ben de hipertiroidi hastasiyim ve 4 haftalik hamileyim idrar testine gore , henuz kan tahlili yaptirmadim benim de yrn endokrin doktoruyla randevum var kesinlesince hamileligim bakalim nasil gececek bu donem hepimize Allah sifa versin, bebislerimiz de en saglikli sekilde dogsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?