hipertiroidi hastasiyken hipotiroidi hastasi oldum lutfen yardim edin

ezmag30

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
108
39
selam kizlar 31 yasindayim 1,5 yildir evliyim.evlendikten bir kac. ay sonra esimle cocuk dusunmeye basladik.bir sure kendimiz denedik olmadi.daha sonra esime sperm testi yaptirdik ve sonuc 52 milyon spermi var bunlarin yuzde 25 i hareketli normal morfolojide 9 biz bundan olmuyor cocugumuz derken bundan 3,5 ay once tsh testi yaptirdim ve 0,005 oldugunu hipertiroidi oldugumu ogrendim tedaviye basladim . gunde 8 adet propycil ve b12 almaya başladım .3 hafta önce tsh degerim sonunda biraz yükseldi 0,062 oldu doktorum hapa aynı şekilde devam et1 ay sonra gel dedi ben 1 ay dolmadan dün gittim.tsh degerim 12,44 olmuş 3. Haftada bu kadar birden yükselmesi normalmi ben biran önce duzeleyim hamile kaliyim diye uğraşırken bu seferde cok fazlayukselmis .Suan günde 2 taneye düşürdü hapimi cuma günü tekrar test yaptiricam.sizce çabuk düşer mi yoksa normal değerlere gelmesi bir kaç ayı alır mi artık hamile kalmak istiyorum .bilmiyorum eşimin sperm değerleriylede kolay hamile kalabolirmiym .lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…