Hıpertıroıd / thılodıgon göz damlası

selenelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
5
0
Arkasşlar bende hipertiroid hastasıyım sağ göz kapağımda açılma var cok zzor günler geçiriyorum bu damlayı arıyorum Türkiyede yok Almanyada araştırıyoruz ama henüz bulamadık Avusturya yada İngilterede depolarda olabilir dedi doktorum. Bana Yardımcı olabilecek olan varsa cok sevinirim.
Aynı durumda olan istanbulda olan arkadaşlar bilgilerinizi beimle paylaşın.Nerelerde nasıl tedavi görüyorsunuz. Gözüm dışında diğer kaygım 34 hftalık gebeyim bebeğimin sağlıklı doğmasını çok istiyorum.

Merhaba,aradiginiz ilaci internetten baktim.Recete ile temin edilecegini yaziyor.Ben almanyada yasiyorum.Buldunuzmu diye sorucaktim.Anladigim kadari ile burdanda sparis etmek münkün.

Tekrar gecmis olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,aradiginiz ilaci internetten baktim.Recete ile temin edilecegini yaziyor.Ben almanyada yasiyorum.Buldunuzmu diye sorucaktim.Anladigim kadari ile burdanda sparis etmek münkün.

Tekrar gecmis olsun.

Öncelikle duyarlılığınız için çok teşekkür ederim inanın çok sevindim umudum tükeniyordu.Reçetem var fakat Türkiyede bir profösörün yazdığı reçete olurmu. Siz Almanyada nerede yaşıyorsunuz biz birkaç akrabamıza bu ilacı eczanelere sordurttuk ikiside bu damlanın kaldırıldığını söyledi.Eğer bulunsaydı kendi doktorlarına bu damlayı yazdırıp temin edeceklerdi.Sizin imkanınız varsa ben hesabınıza ücretini kargo masraflarını yatırsam bana yollarmısınız ben önerdiğiniz siteye girip sipariş vermeyide deniycem ama almancam yok lütfen mailimden bana cevap yazın

Son düzenleyen: Moderatör:
X