Hipertiroid çarpıntı

babymama

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
55
16
33
Merhaba . Hiper tiroid düzeldi ama çarpıntım devam ediyor kardiyolojiye göründüm sorun yok kanımda da sorun yok bu ne kadar sürecek yaşayan biri var mı varsa yazabilir mi

Merhaba . Hiper tiroid düzeldi ama çarpıntım devam ediyor kardiyolojiye göründüm sorun yok kanımda da sorun yok bu ne kadar sürecek yaşayan biri var mı varsa yazabilir mi
Bende de graves vardı çarpıntım kendimi bildim bileli var. Kalpte sıkıntı yok demir kan değerlerinize baktırın benim kansızlıgım çıktı ilac başladığımdan beri baya azaldı.
Çay kahve sigara cok tüketince artıyor tabi bunada dikkat edin

Bende de graves vardı çarpıntım kendimi bildim bileli var. Kalpte sıkıntı yok demir kan değerlerinize baktırın benim kansızlıgım çıktı ilac başladığımdan beri baya azaldı.
Çay kahve sigara cok tüketince artıyor tabi bunada dikkat edin
Sigara kahve içmiyorum emzirme dönemindeyim diye kan değerlerime baktırmıştım bir eksiklik yoktu gibi ama yine baktırayım haklısınız

Benim de yaklaşık 7 aydir carpintim var. Bunu yanında nefes darlığı cekiyorum.Kan tahlillerim normal, kalpte sıkıntı yok diyor doktor. Anlamadım gitti.🙄

Boyun Mr çektim. Orda da sıkıntı yok ama özellikle sabah çarpıntı ile uyanıyorum. Yürürken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalarak yuruyorum. Dengemi kuramiyorum.😥 Nabzım 140 lari buluyor.

Benim de yaklaşık 7 aydir carpintim var. Bunu yanında nefes darlığı cekiyorum.Kan tahlillerim normal, kalpte sıkıntı yok diyor doktor. Anlamadım gitti.
Psikolojik olma ihtimali var mı bende de oluyor çünkü düşününce daha da çoğalıyor

Endişeli bir yapıya mı sahipsiniz peki
Yok gayet rahat biriyim. mide ve boğaz reflüsünden şüpheleniyorum. Endoskopi yaptım 5 ay önce . Midedde gastrit ve helikobakteri çıktı. 2 haftalık antibiyotik tedavisi gördüm. Malesef çarpıntı(Eskiye nazaran biraz daha iyi) ve nefes darlığı devam ediyor.

Yok gayet rahat biriyim. mide ve boğaz reflüsünden şüpheleniyorum. Endoskopi yaptım 5 ay önce . Midedde gastrit ve helikobakteri çıktı. 2 haftalık antibiyotik tedavisi gördüm. Malesef çarpıntı(Eskiye nazaran biraz daha iyi) ve nefes darlığı devam ediyor.
Aa evet o sebep olabilir umarım kısa zamanda geçer 💐

Psikolojik olma ihtimali var mı bende de oluyor çünkü düşününce daha da çoğalıyor
Tabiki var. 2006 da beni yakalmıştı panik atak. İkide bir elim bilkelerimde, şah dmarımda ,kalbimdeydi acaba nabzım atıyor mu diye? 2 ay devam etti. Her gün hastanelerdeydim. Taki Üniversiteye gidene kadar. Başka şeylerle ilgilenince kendini unutuyorsun o da geçiyor. Dolayısıyla kafana takma. Gelince unutturacak başka şeylerle ilgilen.

X