hiperaktif olabilirmi?

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
98
37
merhaba arkadaslar 3 yasina 3 ay kalan bir oglum oglum var cok hareketli surekli kossun hoplasin.hic yerinde oturmaz.kendi kendine oyun nadir oynar.bi oyundan oburune gecer.herkes bakmakta zorlaniyor.tv izletmem oda izlemez zaten.sakarligi yoktur cok sukur birseyi kolay kolay unutmaz.bukadar hareketli olmasina ragmen dustugu cok nadirdir.kurallara genelde uyar.tehlikeli seyleri yapmamaya gayret eder.hiperaktif olabilirmi? yoksa yasinin geregimi bu.bu sekilde cocugu olup sonradam sakinleyen uslu duran oldumu.cok zorlaniyorum artik.birde mecburi kardes yapma planim var yumirtalik rezervi sorunundan dolayi korkuyorum idare edemem diye.

Canm Benim bende deyil ama bir doktora görürsen tanı koyarlar emin ol hem sen de rahatlamış olursun benim oğlum hiperaktivite bozukluğu hemde dikkat eksikliği var ve çok zorlanıyorum kardeşi olduktan sonra inan bana biraz düzelme oldu ama korktuğum gibi bir durumla karşılaşmadım çok güzel anlaşıyorlar uyum sağlıyorlar birbirlerine ikisi de çok fazla hareketliler ve laf hiç anlamıyorlar belki aynı oldulduklari :) için iyi anlaşıyorlar
Korma bence bu doktorla görüşmek iyi olur senin için iyi aksamlar

Benim cocugumde cok aktif tirmanmayi ziplamayi dagitmayi cok sever. Yani sira akillida buyumuste kuculmus sanki, sasip kaliyorum bazen. Bilgileri aklinda tutmasi felanda cok iyi ama cok aktif arastirmayi cok seviyor cok meraklidir. Suan 4 yadina girecek ve sanki buyudukce biraz daha sakinlesti, ben mesela tatli seyleri artik cok az veriyorum, ve farkina vardimki sakin oluyor normale gore. Mesela anneannede sekerli tatli seyler vok kacirdimi cok fena hareket oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…