Canım ben Youtube'da filan çok izledim forumlarda da baya bahsedilmiş denemek istersen deneyebilirsin bendehemen gittim aktardan aldım :) umarım işe yarar sonuç alabiliriz :))
Dökülme sorunun ciddiyse doktora da görünmeni tavsiye ediyorum.
Kesin işe yarıyorsa bunuda alalım bakalım.
Yalnız hint yağı saçları koyulaştırıyordu galiba, yeni çıkanalrı falan:26:[
aaaa bunu duymamıştım. benim saçalr kızıl 2.5 ay olmuştu boyayalı. dipler 4 cm kadar uzadı.bakım kürleri sayesinde :))) şimdi bunu yapacağım:))
bende AKTARDAN ENTELE OTU ALACAKTIM. BANA ONLARLA UĞRAŞMA HİNT YAĞINI SÜR DİREK DEDİ. EN ETKİLİSİ HİNT YAĞI DEDİ. İÇİNE BADEM YAĞIDA KATABİLİRSİN ÇOK GÜZEL UZATIR DEDİ.BEN SİNEMAKİ KÜRÜNÜ BİTİRDİM . ARA VERDİM. ŞİMDİ HİNT YAĞI YAPACAĞIM:)))
Kesin işe yarıyorsa bunuda alalım bakalım.
Yalnız hint yağı saçları koyulaştırıyordu galiba, yeni çıkanalrı falan:26:
bende AKTARDAN ENTELE OTU ALACAKTIM. BANA ONLARLA UĞRAŞMA HİNT YAĞINI SÜR DİREK DEDİ. EN ETKİLİSİ HİNT YAĞI DEDİ. İÇİNE BADEM YAĞIDA KATABİLİRSİN ÇOK GÜZEL UZATIR DEDİ.BEN SİNEMAKİ KÜRÜNÜ BİTİRDİM . ARA VERDİM. ŞİMDİ HİNT YAĞI YAPACAĞIM:)))
keşke dabur amla saç bakım yağını alsaydın daha hızlı sonuç alırdın
benim dediğimde hint kadınlarının kullandığı bi bakım yağı aktar çok övmüştü bana ama ben almamıştım bu forumdada çok bahsedilmiş internetten de araştırabilirsin aktar bana çok hızlı sonuç verdiğini söylemişti kendisi sürekli gidip şimdi al sonra ver yaptığım bi yer ama ben yağ bakımlarını çok yaptım bana yaramadı o yüzden hiç alıpta kullanmadım ama çok etkiliymiş üzerinde hintli bi kadın resmi var zaten
Uyguladıktan sonra görülüyormuş hemen uzama ya çok şaşırdım şampuana mı karıştırılıyor yoksa vallahi kafayı bozucam
Denedim de fısfıs tıkanıyor yavazelinle mi karıştırsam
Kızlar kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Bir de benim saç diplerim yağlı dip hariç her yere sürsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?