Saç Uzatma Yöntemleri Hint yağıyla saç uzatmak

Dökülme sorunun ciddiyse doktora da görünmeni tavsiye ediyorum.

evet canım en kısa zamanda doktora gidicem ama bulunduğum yerdeki doktora pek givenmiyorum yaz tatilinde artık gidicem bi doktora...
aslından benim saçlarım hep dökülürüdü oldum olası ısırgan otu ve yağ kürünü yaptıktan sonra durma minimuma inmişti günde bi kaç tel o da duştan sonra... geçenlerde saçlarımı boyadım ondan sonra dökülme yiine hızlandı... bide sigara kullanıyorum tabi onunda etkisi var... ama dediğin gibi en kısa zamanda doktora gitmem en iyisi olucak...

bende AKTARDAN ENTELE OTU ALACAKTIM. BANA ONLARLA UĞRAŞMA HİNT YAĞINI SÜR DİREK DEDİ. EN ETKİLİSİ HİNT YAĞI DEDİ. İÇİNE BADEM YAĞIDA KATABİLİRSİN ÇOK GÜZEL UZATIR DEDİ.BEN SİNEMAKİ KÜRÜNÜ BİTİRDİM . ARA VERDİM. ŞİMDİ HİNT YAĞI YAPACAĞIM:)))

Kesin işe yarıyorsa bunuda alalım bakalım.
Yalnız hint yağı saçları koyulaştırıyordu galiba, yeni çıkanalrı falan:26:

entele otu evet saçı gayet iyi uzatıyor ancak çoook çook zararlı ... kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem...

İnş hepimize yarar canım benim :)

benim dediğimde hint kadınlarının kullandığı bi bakım yağı aktar çok övmüştü bana ama ben almamıştım bu forumdada çok bahsedilmiş internetten de araştırabilirsin aktar bana çok hızlı sonuç verdiğini söylemişti kendisi sürekli gidip şimdi al sonra ver yaptığım bi yer ama ben yağ bakımlarını çok yaptım bana yaramadı o yüzden hiç alıpta kullanmadım ama çok etkiliymiş üzerinde hintli bi kadın resmi var zaten

Son düzenleme:

Vallahi hangisini kullancağımı şaşırdım canım ev aktara döndü resmen ona da bi bakıyım hemen çok saol :)

Kızlar hint yağını az önce yıkadım saçlarım ipek gibi oldu vallahi uygulaması da çok kolay diğer yağlara nazaran biraz yoğun zaten arınması da çok kolay oldu hemencik çıktı ve kokmuyor şükürler olsun :) düzenli kullanıcam yazarım buraya tekrar :)

Son düzenleme:
Uyguladıktan sonra görülüyormuş hemen uzama ya çok şaşırdım şampuana mı karıştırılıyor yoksa vallahi kafayı bozucam

Denedim de fısfıs tıkanıyor ya vazelinle mi karıştırsam

Kızlar kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Bir de benim saç diplerim yağlı dip hariç her yere sürsem olur mu?

kızlar ben şişe bitene kadar her gün hint yağı sürüp yattım. bugün 5. gün olacak. hiç öyle bi gecede etki falan ettiği yok. bilmiyorum belki de yağın markasından farkediordur. ne kadar doğal benim aldığım bilemem karden marka aldım ama yok bi numarası yani. şişe bittiğinde resim de atarım isterseniz.

kızlar ben hint yağını yeni aldım markası karden 1 kere kullandım daha ve sadece hint yağı sürdüm. ama acayip derecede saclarımı yumuşattı ve saçlarımın gürleştiğini hissettirdi . dikkat edin uzattı demiyorum ama ben inanıyorum sonuç başarılı olacak . hint yağı yılan yağı ve bemiks 3 lüsünü uyguluycam. hint yağını ilk elime aldığımda saşırmıstım cünkü inanılmaz koyu cok akışkan değil ama özelliği oymuş zaten neyse ben tavsiye ediyorum bu arada saçımı yıkadıktan sonra en fazla 15-20 tel dökmüştür. o yüzden saç dökülmesinide engellediğini düşünebiliriz.

Sa kızlar ben Hint yağından sonuç alamadım. . Sarımsak uygulamaya başladım ama saçımı döktü sizce ilk kullanımda normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…