- 11 Ekim 2017
- 81
- 26
- 3
- 26
- Konu Sahibi Hesna Lima
-
Hindistan cevizi Yağı katı olarak organik var al hafif ısıt saçına sür düzenli haftada 2 defa Gör farkı Saçları röfleden yanan biri olarak söğlüyorum Hindistan cevizi Yağı en etkili hem uzatıyor hem parlatıyor badem Hint terabentin karışımıda Yap içine e vitamini kat Buda etkili ama Hindistan cevizi Yağı mücizeSadece 1 ayda Hint yağı ile saçını uzatan varmı varsa lütfen yardımcı olun
Sana gerçekten çok teşekkür ederim :)))Hindistan cevizi Yağı katı olarak organik var al hafif ısıt saçına sür düzenli haftada 2 defa Gör farkı Saçları röfleden yanan biri olarak söğlüyorum Hindistan cevizi Yağı en etkili hem uzatıyor hem parlatıyor badem Hint terabentin karışımıda Yap içine e vitamini kat Buda etkili ama Hindistan cevizi Yağı mücize
Dene göreceksin farkı rica ederimSana gerçekten çok teşekkür ederim :)))
Evet bu hafta kullandım bakalım kullanıldıkça ise yariycakmi :)Saçıma değil ama bi süre kaşlarıma uygulamıştım etkisini gördüm, dökülen yerler yeniden çıkmaya başlamıştı,deneyin bence
Cnm sinemaki otunu kaynatıp saç diplerine spreyle sık hızlı sonuç alirsn üstelik saça da cok iyi geliyoYa bise sorcam neden bu kadar olumsuz yaksaliyosunuz insan gibi sordum varsa oyle kullanıp uzatan yardımcı olsun diye
Hadi ya demek ise yaramadiBende bir heves saçları omuzdan kestirdim sonra uzatmak için kırk takla attım :)
Ama maalesef olmadı :) internette bir sürü yağ karışımı buldum video izledim garantili uzatma falan ama bende işe yaramadı malesef .
Bir ayda 7 cm falan diyordu gene bir santim uzadı oda yağ sürmesemde uzuyor.
Ama çok güzel bakım oldu saçım için. Saçlarım canlandı yumuşacık oldu.
Haftada iki kez yapıyordum.
Hint yağı Hindistan cevizi yağı ve biberiye karıştırmıştım.Hadi ya demek ise yaramadi(
Teşekkürler alıcam Hindistan cevizi yağı :))Hint yağı Hindistan cevizi yağı ve biberiye karıştırmıştım.
Üzülme saç yapısı önemli dene sana gene faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?