• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Badem Yağı, Zeytinyağı :)

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar bugün aktardan 50 mllik hint yağı ve 20 mllik badem yağı aldım, evdede doğal zeytinyağı var, birde fısfıslı plastik şişe aldım, 3ünüde her kullanımda az az fısfıslı şişeye katıp saçıma kullanmayı düşünüyorum, ama oranlarını nasıl ayarlıcam bilemedim yardımcı olurmusunuz ?:69:

biryerdede hint yağı yakıcı olduğu için hepsinin yarısı kadar koyun demiş kafam karıştı:53:

Son düzenleme:
Ben bütün yağları eşit miktarda yapıyorum bir şey olmuyor ama böyle bir şey varsa bende azaltırım :26:
Benim karışımım şöyle; yarım çay bardağı suda 1 tutam lavanta 1 tutam biberiye 1 tutam da sinamekiyi kaynatıyorum. Sonra içine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı badem yağı 1 çay kaşığı hint yağı 5 damla kadar çam terebentin 5 damla kadar da yılan yağı katıyorum. Gerçi hint yağı zeytinyağından az ama bilmiyorum ki:77:

Ben bütün yağları eşit miktarda yapıyorum bir şey olmuyor ama böyle bir şey varsa bende azaltırım :26:
Benim karışımım şöyle; yarım çay bardağı suda 1 tutam lavanta 1 tutam biberiye 1 tutam da sinamekiyi kaynatıyorum. Sonra içine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı badem yağı 1 çay kaşığı hint yağı 5 damla kadar çam terebentin 5 damla kadar da yılan yağı katıyorum. Gerçi hint yağı zeytinyağından az ama bilmiyorum ki:77:

bende zeytinyağını baz olarak kullanıyım o zaman 3 kaapak ondan 2şer kapak diğerlerinden koyuyum,şimdilik 3 yağ yeter :)

tadı güzelse içebilirim..:) saçıma dökmeyi de güzel koksun diye istiyodum ama bilmiyorum kokusu kalır mı ki saçta:69:

peki kızlar ben bu yağları kuru saça çok zor uyguluyorum yaa baya bi çok gidiyo yaycam her tarafına diye, ıslak saça yaysak olmuyo mu:)

forumda hep kuru saça diye yazmışlar benimde kafam karıştı:52:

Back