Hint Tarzı Bindallı ve Tesettür Gelinlik Arıyorum.

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Kızlar kapalıyım boyum 171 kilo 58 Hint tarzı bindallısı ve sade zarif gelinliği olanlar paylaşım yaparsa sevinirim.
Kiralıkta satılıkta olabilir. Ancak fiyatı çok uçuk olmasın lütfen :)

benim haziranda bir gün giyindigim tesettür gelinliğim var.ben 40 beden olarak giyindim arkası ipli ayarlanabilir resim de ekliyorum

resimlerde bunlar.dantel işleme eteklerde boyundan göğüse kadar, kollarda dağıtılmış şekilde var.sade ama çok şık ben çok severek almıştım. tabi boydan olan resimde ayağıma henüz ayakkabı giyinmemiştim şişmesinler diye o yüzden yerde sürünüyo :)

Son düzenleme:
Kızlar kapalıyım boyum 171 kilo 58 Hint tarzı bindallısı ve sade zarif gelinliği olanlar paylaşım yaparsa sevinirim.

birbirine cok benzeyen modellerden farkli bi gelinligim var. Istersen mail ver atiim fotosunu.

Eklentiler

• $101_0726hh..jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 219
kızlar kapalıyım boyum 171 kilo 58 hint tarzı bindallısı ve sade zarif gelinliği olanlar paylaşım yaparsa sevinirim.

burda bir arkadaş koymuştu muhteşem birşeydi kapalı ve bekar olsaydım kesin alırdım demiştim.ama konu gerilerde olmalı bir karıştırın sayfaları isterseniz.konu sahibinin isminide hatırlamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…