arkadaşlar ben hint muzigi çok seviyorum.sizde seviyorsanız paylasalım.en sevdiginiz sarkıcı kim?en sevdiginiz sarkı?ben Shahrukh Khan hayranıyım.OM SHANTİ OM filminde çok guzel bir sarkısı var.yerimde duramıyorum.you tube izleyenleri Sharukh Khan 2008 yazın ordan çok guzel sarkılar bulabilirsiniz.cevaplarınızı bekliyorum:sm_cool:
canııım inankiii hiç sanatçıların isimlerini aklımda tutamıyorum sende biliyosun hep tuhaf tuhaf ve uzun isimler:)))eskide filimlerini verirlerdi ama şimdi malesef ..kıyafetlerine hastasıyııım takılarına..klipler için hiç bir fikrim yok canım yaa...bi araştıralım da olmazsa koyalım,belki sevdiririiiz k.k...GÖRÜŞELİM CANIIIM SEVE SEVEE..bende bilgi toplarım artık sanatçılarla ilgili paylaşırıız burdaa..sağlıcakla kal sevgiler
merhaba canım.maalesef burda mp 3 linkleri vermek yasakmış,onun için ben sadece guzel parçalarının isimlerini yazıp,sizler youtube veya dailymotion dan benim verdigim isimleri yazıp seyrettin.iyi seyirler.:teytey:
bende bollywood hayranıyım.shahrukh khan ,kajol,rani mükerjii,preity zinta ve daha bisirü sanatçının hayranıyım.bugünlerde anushkanın DUM DUM DUM MAST HAI klibini tekrar tekrar izliyorum.aklıma geldikçe yazarım.:81: