- 3 Aralık 2007
- 389
- 2
- 36
arkadaşlar bundan 3 ay önce doğal vücut peelingi ararken bir gazetede yayınlanmış ve bizzat yazarı tarafından da kullanılmış peelinge rsatladım ve denedim gerçekten de sonuç harikaydı ve ayda 2 ayda bir kere yaparak devam ediyorum cildimde epey bi pürüzsüzlük ve yumuşaklık hissettim,ve ihtiyacı olanlarla paylaşmak istedim. ihtiyacı olanlar denesin diyorum.. bulduğum adresi veriyorum
ALINTI :SABAH GAZETESI
yazan şey şu;Hint usulü vücut peeling'i
BİZİM gelin hamamlarımız ünlüdür, biliyorsunuz. Gelinleri, baştan aşağıya keseleriz. Hindistan'da da benzer bir düğün geleneği var. Bazı bölgelerde gelinleri düğüne hazırlamak için 7 gün üst üste özel bir peeling yapıyorlar. 7'inci günün sonunda gelinlerin cildi bebeklerinki gibi pürüzsüz ve yumuşacık oluyor. Kullandıkları malzemeler ise oldukça ilginç; nohut unu, sarı kök adı verilen bir baharat tozu ve zeytinyağı. O kadar etkili ki, bende bir yıldır kombine tedavilerde sık sık kullanıyorum.
ihtiyacı olanlar denesin diyorum.
ALINTI :SABAH GAZETESI
yazan şey şu;Hint usulü vücut peeling'i
BİZİM gelin hamamlarımız ünlüdür, biliyorsunuz. Gelinleri, baştan aşağıya keseleriz. Hindistan'da da benzer bir düğün geleneği var. Bazı bölgelerde gelinleri düğüne hazırlamak için 7 gün üst üste özel bir peeling yapıyorlar. 7'inci günün sonunda gelinlerin cildi bebeklerinki gibi pürüzsüz ve yumuşacık oluyor. Kullandıkları malzemeler ise oldukça ilginç; nohut unu, sarı kök adı verilen bir baharat tozu ve zeytinyağı. O kadar etkili ki, bende bir yıldır kombine tedavilerde sık sık kullanıyorum.
ihtiyacı olanlar denesin diyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: