saglıklı besleniyorum dısardan bişeyler yapıyorum sürekli ama malesef istedigim sonuca ulaşamıyorum cok tesekkür ederim
Cook tesekkür ederim denicem hemennBöyle seylere inanir misin bilmiyorum ama ben yine de yazayim, kozmikbakim isminde bir blog var. Ayın konumuna göre saç kesimi, boya, bakım yapılıyor. Belki saç kesimini uzamayı yavaşlatan dönemde yapmış olabilirsin. Bugün Türkiye saatine göre 9 buçuk civarına kadar kesim yapılırsa, saç uzamasına ve güçlenmesine katkı sağlayacağı iddia ediliyor. Kesimin çok olmasina gerek yok uçlardan milimetrik alabilirsin ya da sadece bir tutamdan kesim yapabilirsin.
Cook tesekkür ederim denicem hemenn
yalnız entele otunu nasıl kullandınız extra bişey uyguladınızmı?Sac konusunda tek mucize benim bildigim entele otu..
Evet bunu duymustum hatta istenmeyen tüyleri alırkende kullanıyrolarBöyle seylere inanir misin bilmiyorum ama ben yine de yazayim, kozmikbakim isminde bir blog var. Ayın konumuna göre saç kesimi, boya, bakım yapılıyor. Belki saç kesimini uzamayı yavaşlatan dönemde yapmış olabilirsin. Bugün Türkiye saatine göre 9 buçuk civarına kadar kesim yapılırsa, saç uzamasına ve güçlenmesine katkı sağlayacağı iddia ediliyor. Kesimin çok olmasina gerek yok uçlardan milimetrik alabilirsin ya da sadece bir tutamdan kesim yapabilirsin.