Kına Gecesi hint kıyafeti ?

yasamaktansa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
51
0
36
Ankara
arkadaşlar lütfen yardım edin..çok kararsızım.kınam için hint kıyafetimi yoksa bindallımı tercih etmeliyim bilmiyorum..bindallı cok fazla giyiliyor farklı olmak istiyorum ama hint kıyafeti sipariş verebileceğim bir site bilmiyorum.kına için hint kıyafeti alanlar nerden aldınız acaba ?

bnce hint kıyafeti gyme cnm oda çok demode oldu bnde bndallı sevmiyorum hatta kostüm gycektim pamuk prenses kostümü:) çok tepki alınca vazgeçtim önce abiye gydim sonra düşük bel şalvar, straplez, babet kafamdada muhteşem y.yıl taçları şeklinde bişi :) çok gzl oldu herkes çok beğendi

kına bizim geleneğimiz hint kıyafeti giymek biraz enteresan geldi. madem kına gecesi yapıyorsunuz geleneklere uyup o zaman bindallı olmalı. neden kendi kültürümüzü yaşatmak dururken hint kültürü? herkes bindallı giyiyor diyorsunuz o zaman herkes gelinlik giyiyor kimse gelinlikte giymesin. ama bunlar hoş şeyler içinizden ne giymek geliyorsa onu giyin bir ömür mutlulukla geçirin hayatınızı allah tamamına erdirsin:)

ben ikisini de giydim canim sen de oyle yapabilirsin eger istersen. abiye yerine bindalli ile ciktim ilk basta kina yakilacagi sirada da ben hint kiyafetimi giydim arkadaslarima da sareeler giydirdik cok guzel oldu herkes bayildi :)
demode oldugunu da dusunmuyorum burda toplasan bir elin parmaklarini gecmez hint temali kina gecesi yapanlarin kaldi ki cevrenizde bu sayi daha azdir eminim.
bu arada benim kina gecemi cok soran oldu, annem su anda yakin cevremize hint takilari (bunlar hazir hindistandan geliyor) ve benim arkadaslarima giydirdigim sareelerin dikimini ve satisini yapiyor.
bu arada benim kina geceme goz atmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/461952-gospodinanin-kina-gecesi-lt3.html

Son düzenleme:

Ben hint kıyafetlerini eminönü şark handa gördüm üst katta bir sürü vardı ama bence bindallı giy. Bizim mis gibi bindallımız varken hint kıyafetide neymiş ki? Sen bilirsin ama kendi adetlerimizi yaşatmak daha güzel derim ben.

bende hint kıyafeti giymiştim ve herkes değişik tarz diye çok beğenmişti bindallıyıda kına yakılırken giymiştim çok hoş olmuştu
ayrıca şimdi kınalarda abiye giyiyolar ne alakaysa
ha abiye giymişin ha hint kıyafeti
bence bulabilrisen giy muhakkak değişik ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…