How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınası

sekizpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
21
0
36
Tekirdağ
meraba arkadaşlar ben saçımı 4 ay once falan mavi-siyah renge boyatmıştım ve saçımın üstünde boya yoktu rengi kestaneydi ama boya 5-6 gün sonra aktı ve yine kendi rengine döndü saçım bende sonra doğal olsun zarar vermesin diye saçımı kınayla boyadım ben siyah olur diye biliyodum ama saçım kızıl oldu değişik bi kızıl sonra hint kınasını öğrendim ve üstüne onunla boyadım ilkte siyah oldu ama gün geçtikçe kızıl parlamaya başladı saçımı şuan saçımı sarıya boyatmak istiyorum hint kınasının üstüne saçımı açtırırsam saçım yanar gibime geliyo hint kınasının akması için yapabiliceğim bişey var mı yada böyle boyatırsam saçımda kızıl parlamalar olduğundan renk farklılıkları oluşabilir mi yardım edin lütfen :(

hint kınası akmıo canm yani benm öle oldu ama siyahtı benimki..beyaz sabun deneyebilirsin..hala aralarda duruo kınalar..biraz sebretmen gerekecek..

direk açılmıo canm kına malesef benm sanırım 2.de açıldı ama oryalle açtırmadım boya ile açtırmayı denedim ve hiç bir yanma yada yıpranma olmadı sadece kuruluk oldu saçımda o da bakım yapıorm falan çok kötü diil yani.. eğer saçını hint kınası diilde boyayla boyasaydın daha çabk kurtulabilirdin ama hint kınası malesef uğraştırıo canım..

siyah boyamıştı arkadaşım, ona rağmen 3 kere açtırdı. ki sen hint kınası yapmışsın. normal siyah boyadan da beter.

kolay kolay akmaz üstüne boya tutmaz açtırsan yıpranır tek çaren beklemek uzadıkça kestirmek.

bence en iisi işin uzmanı bi kuaföre danış güvenilir bi kuaföre onlar yönlendirio zaten cnm..sıkma canını

hem siyah sana yakışıosa hiç takma bence siyah çok çekici bi renkk..

farkı ve güzel duruo farklı bi asilliği var

Back