Dövme Hint kınası ile yapılan dövmede bilinmesi gerekenler.

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

harmless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
86
0
Benim adım ebru,koluma sadece kadıköy rıhtımda baş harfimi yaptırmıştım. Yazın ortasında püfür püfür havamı ata ata gezdim. 2haftalık bi süreci var,2hafta sonra siliniyor. Ve o bölgede gayet belirgin kıllanma yapıyor a.s
Ama o dövmeye değerrrrr gerçekten mükemmel

aaaa bak bunu ilk defa duyuyorum hint kınası kıllanmamı yapıyor gercekten :S :S bence ayak bileğimin üstüne yapacaktım ama vazmı geçsem acaba :S gerçi bacağımı aldığım için sorun olacağını düşünmüorum ama olsun genede kötü olur kıllanma :S

a ole mi oluomus ya bende kına gecem içn yaptrmayı dusunuodum..ee hint kızları bundan yuzlerine yaptrmıo mu ama ya onların yzundede oluodur o zman kıllanma dimi ama

canım kıllanma yapmıyordur,
oradaki sarı tüyleride boyadığınızdan rengi koyulaşıyor ve belli oluyor koyu koyu :) zamanla oda akar

alakası yok bence çünkü ben yıllardır hemde yanı yere aralıksız yaparım böyle bi sorunla karşılaşmadım .bence burda başka neden aranmalı

bende elimin uzerine yaptirmistim hem gecen sene hemde bu sene iki haftada akti ama hic bi sikayetim olmadi ..

bende koluma yaptrmştm kocaman bir gul deseni hıcde ole bişey olmadı bncede farklı bi sebep aranmalı

Evet kızlar kınaya suç atmayın kıllanma yaptığı falan yok :KK70: Sadece boyandığı için tüylerde siyahlaşıyor böylece kıllanma olmuş gibi görünebiliyor. Ama zamanla akıp gidiyor emin olun.

kılları almadıysa kıllar siyah renge boyanıyo bu kıllanma değil alınca geçer. ayrıca en çok iki hafta kalıyo :==0

X