Dövme Hint Kınası ile Dövme Yapımı

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Malzemeler:

- Oksijenli su (eczaneden)
– Hint kınası (tuhafiyeciden)
- Kürdan
– Stabilo veya HB kalem (cam kalemi kırtasiyeden)
– Aydınger kağıdı (kırtasiyeden)
– Roll-on koltuk altı kremi diye de bilinir. (dövme yapmak istediğiniz desenin çıktısını aldıysanız kullanılır)
– Dövme deseni

Öncelikle çay tabağı gibi kınayı rahatlıkla oksijenli su ile karıştırabileceğiniz küçük bir kap hazırlayın. Daha sonra; dövme deseninizin kapladığı alanı da göz önünde bulundurarak yeterli miktarda kınayı çay tabağının içine boşaltın. Üzerine, kınayı balçık kıvamına getirebilecek kadar oksijenli su ilave edin. Homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.

Daha sonra vücudunuzda dövme yapmak istediğiniz alana roll-on sürerek, deseni o alana yapıştırın. Desenin izi cıkana kadar bekletin. Daha sonra kağıdı kaldırarak desenin üzerine kürdan ile ( ya da daha kalın uclı bir materyal ile ) kınayı uygulayın. Hiç bir şekilde en az 4 saat su ve nem ile temasının olmamasını sağlıyoruz.

$Arabic_Mehndi_Designs_For_Hands-2.jpg $Arabic-Mehndi-designs-for-hand.jpg
$Bridal-Feet-Mehndi-Design-for-2012.jpg $Girls-body-mehndi-designs.jpg
$henna-design6.jpg $hint-kinasi-dovme-1.jpg
$hint-kinasi-dovme-2.jpg $hint-kinasi-dovme-3.jpg
$hint-kinasi-dovme-4.jpg $hint-kinasi-dovme-5-600x450.jpg
$latest-arabic-mehndi-designs.jpg $Mahndi-Designs-FascinatingThe-Girls.jpg
$mehndi_design_arabic_tattoos.jpg $mehndi-designs-13.jpg

Kaynak : Hint Kınası

Geçen yaz bende çok yapıyordum.Ama resimdekiler kadar siyah olmuyor birde çok uzun süre dayanmıyor en fazla 10 gün giderek silikleşiyor.

Son düzenleme:
Her yaz niyetleniyorum ama olay niyetten öteye geçemiyor... evde değilde bu işte çok iyi birine yaptırmak daha mantıklı sanki.

Bir kaç önekte benden gelsin;

1Htsi.jpg

4c6Wc.jpg

xTvho.jpg

bTGHg.jpg

Kbgi5.jpg

İtinayla hint kınası ile dövme yaparım dermişim :KK52: şaka tabii ki ,ciddiye almayın .
Ama harbiden arkadaşlarıma yapmışlığım vardır :)

ben sırtıma geçici dövme yapmak istiyorum ya nası olur acaba kendim yapıcam çünkü her seferinde dövmeciye 25 tl veremem 1 hafta bile kalmıyo:KK9:

ayakta da cok güzel duruyo, ama oksijenli su ile arkadaşım elini yakmıştı dikkatli olmak gerekiyo

İÇİNDE OKSİJENLİ SU OLAN İLAÇLARI KULLANABİLİRMİYİZ OKSİJENLİ SU YOKDA . OKSİJENLİ SU OLMASA NE DEĞİŞİR ?

Hint kınasıyla yazı yazılıyor mu? Bildiğim kadarıyla çok ince desen ve yazılar yapılmıyor. :KK42:

X