Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınası geçmişmidir sizce?? bide nişanım olcak...:(

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
mrb kızlar... sacıma en son kınayı yaklaşık 1.5 - 2 yıl önce yaptırdım onun üstünede siyah normal boya yaptırmıştım onu yaptıralıda 1 seneyi geçti sizce kına geçtimi çikolata kahve düşünüyorum kuaför açıcı kullanıcam dedi ve saçlarım çok uzun daha kalçalarımda yanar diyede korkuyorum .....şuan saçlarım 2 renk siyah ve dipten yaklaşık 2karış çıkmış doğal saç rengimle beraber bide kısa süre sonra nişan düşünüyoruz hiç benim durumumda olan bilen duyan varmı bu kına 2yılda gitmemişmidir.:a015:

kına kolay kolay gitmez canım ama bitkisel açıcılar var kuaförlerde ondan kullanmalarını söle kuaförüne.Saçların fazla yıpranmaz kuaförn açsn saçını sonrada istediğin renge boyadıktan sonra uçlarından çok az kırıklarını kestirirsn olur biter kuaförünü iyi seç ama.

aynı durumda ben varım canım 2yıl önce saçıma siyah hint kınası sürdüm dibi çıkınca da normal boyayla boyadım ve saçlarımı sürekli kestiriyorum hint kınasından kurtulmak için ama malesef ki hala kurtulamadım şu an saçlarm omuzlarımdan on santim aşağıda ve son 7- 8 santim hint kınası hala kurtulamadım açtıtrp yıpratmak istemediğim için saçlarımı kahverengi kullanyorum ki uçlarla çok fazla rank farkı olmasın kısacası senin de saçlarında hala hint kınası vardır canım iyi bir kuaför onu açabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…