• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hint Kınası Beni Mahvetti Acil Yardımalrınız bekliyorum .(

aysql_tapa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
6
0
36
İstanbul
Meraba Arkadaşalar Sizi Bişi sormak İstiorum bundan 8-9 ay Önce Siyah Hint kınası yaptım. Ama yapmaz olaydım. Sac dökümünüe ii geldiğini duyduqum için yaptım ama daha beter yaptı. Belime kadar saclarım vardı. kestimrek zorundan kaldım cok sertleştiler. Hint kınamda aktı aralardan kızılar cıkmaya basladı hatta sacımda siyah yok deneck kadar. Yakında abimin düğünü var saclarımı boyatmak istiorum. Kızılarım kapanması için n tavsi,iye edersiniz. buğday tenliyim.! Yardımıc olursanız sevinirim :89:

Ama Siyah Hint kınam Aktı. Bide kestirdiğim İçin. gitti sayılır. ! Küllü kumral fln kızılı kapattığını duymuştum.! Ben sıcak cikolota yapmak İstiodum oda koyu bi renk tam olsada tutar die düşünmüştm yanlıs düşünüo Olabilirmym.

Ama Siyah Hint kınam Aktı. Bide kestirdiğim İçin. gitti sayılır. ! Küllü kumral fln kızılı kapattığını duymuştum.! Ben sıcak cikolota yapmak İstiodum oda koyu bi renk tam olsada tutar die düşünmüştm yanlıs düşünüo Olabilirmym.

Canım kına gittiyse küllü kumral kapatır evet.

Resim eklersen daha iyi olur ama
Tarif ettiğin kızıllığı tahmin edebiliyorum çünkü ben de hint kınasına boyamıştım ve o kızıllık kesinlikle küllü kumralla kapanmaz o hataya düşme
Kızıl-kahve gibi bi renk oluo siyah boya/hint kınası akınca,yani yine koyu bi renk
Kumral tutmaz o saça
Ayrıca hint kınası tamamen akmaz boya tutmaz yani üzerine
Hele ki şuanki renginden daha açık bi renk hiç tutmaz
Malesef yine koyu bi renge boyamak zorundasın ben yıllardır hint kınası ve siyah boyanın üzerine açık renk tutturamadım
Ya da akıtacaksın orealle başka yolu yok

Saçıma daha önce hiç boya uygulamadım fakat şimdi siyah saçı çok istediğimden ve saçıma boya uygulamak istemediğimden siyah hint kınası yapmak istiyorum. Gerçekten çok mu döküyor yoksa hassas saçlara mı öyle yapıyor? Şimdiden teşekkür ederim.

Back