Bu arada kızlar bende bir süre Dabur amla hair oil kullandim. Bu da bir cesit Hint yagisi. Sacları gürlestirmek, dökülmelerini önlemek, özellikle cabuk uzatmak ve parlaklık icin bir yağ.. Fakat ben 1 ay kullandim saclarım daha fazla dökülmeye başladı, kel kalacağımı zannettim ve hemen bıraktım. Ayrıca cok kötü bir kokusu vardı :) saçtan kokusu gitmiyordu.
Saçlarını yıkamak için de amla, reetha, shikakai denen bitkileri kullanıyorlar normal şampuan yerine. Bizdeki kil gibi bir nevi, şampuan değil ama temizliyorlar saçı
:) O saçlar için değer. Ben de gece yağla yatıp sabah yıkadıklarını biliyorum, hatta ben de yapabilirsem öyle yaparım 1-2 saat yerine
evet bende khadinin shikakai tozunuda aldim sampuan niyetine biraz zahmetli tabi yikamadan yarim saat önce kil maskesi gibi süreceksin kafana, güzel temizliyor kreme pek gerek kalmiyor. iki kez kullandim simdilik... ayrica sandelholz maskesi var yüz icin oda cok harika etkili canlandiriyor cildi besliyor gözle görülür etki birakiyor... galiba ben bu markanin hastasi oldum cevremede hep tavsiye ediyorum, sakin sanmayinki bu markanin sahibi benim reklam yapiyorum :))))
Ben de isterim ama bulamadım canım. Şampuan kullanmayı çok sevmiyorum, kullandıklarımı da seyreltip kullanıyorum
Benim Hintlilerden duyduğum bir konu da hindistancevizi yağı. Bunu aldığımdan bu yana saçlarım kırılmadı. Uzamıyor dediğim saçlarımın aslında uzayabildiğini gördüm. Yüzüme de iyi geldi. Fakat soğuk sızma olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?