hint işi örtülerin temizliği

pnrteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
34
0
96
İzmir
Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şöyle baktım göremedim Oda takımım hint işi örtülerden, pulları boncukları falan var üzerinde. Leğene azıcık bastırıp hafif deterjanlayıp yıkasam mı acaba? Korkuyorum da üzerindeki pullar su deyince oksitlenir diye. Evinde hint işi örtüleri olanlar nasıl temizliyorlar yardım lütfen

bana satan kadın şampuanla temizlencek demişti,yani aynı yazdığın yöntem ama deterjan yerine şampuan...

Canım teşekkür ederim sanki su değse bile oksitlenip paslancak gibi geliyor ama inşallah bişey olmaz dünyanın parası bide gerçekten çok güzel bişey olmasını istemiyorum. Şampuanı deniycem kaydirigubbakcemile5

rica ettim ama yıkadıktan sonra yorumunu yaz...bi değişiklik olup olmadığı hakkında..ben de merak ediyorum...burda komşularım yıkadı aynı şeklde hiç bişe olmamış...
Canım teşekkür ederim sanki su değse bile oksitlenip paslancak gibi geliyor ama inşallah bişey olmaz dünyanın parası bide gerçekten çok güzel bişey olmasını istemiyorum. Şampuanı deniycem kaydirigubbakcemile5

Back