• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindistanlı gencin karnından doğmamış ikizi çıktı!

16 Ağustos 2010
294.765
607.210
1.098
43
Malatya
5694accc18c773463818accd.jpg

Dünya üzerinde olan kimi olaylara ne kadar kafa yorarsak yoralım bir anlam veremiyoruz. Akıllara durgunluk veren olaylardan biri de Hindistan'da yaşandı... Gerçek basit bir karın ağrısı yüzünden gidilen hastanede ortaya çıktı.
Narendra Kumar isimli genç, kronik karın ağrısından şikayetçiydi ancak babasıyla gittiği doktorda çekilen röntgenlerin sonucunu kimse tahmin edemezdi.

DÜNYADA ENDER RASTLANIYOR

18 yaşındaki Kumar dünyada yalnızca şimdiye kadar 200 civarında vakasına rastlanan "fetüs içinde fetüs" (foestus in fetu) sendromunu yaşıyordu. Yani henüz anne karnındayken gelişmeyen ikizi Kumar'ın bedeninde büyümüştü.
5694ad5b18c773463818acdf.jpeg

Kumar'ın karnından çıkarılan, saçı ve dişleri olan "ikiz" 20 santimetre uzunluğundaydı.

5694ad7618c773463818ace8.jpeg

Genç Kumar'ın ameliyatını gerçekleştiren doktorlar "fetüs teknik olarak canlıydı çünkü yaşayan bir metabolizmanın içinde büyüyordu" ifadelerini kullandı.

5694ad8418c773463818acea.jpeg

Gencin babası ise oğullarının sağlığı "sonunda" düzeldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/hindista...rleri_dishaberler_kriminal/adliolaylar_saglik

Görünce dedim ki iste bu insan oglu. O sac ve dis yani. Belli bir yolu izliyoruz. Kücük bir degisiklikte sac ve dis olarak da büyüyebiliriz demek ki. Sonra nasil bu hale geliyoruz acaba. Bu "en cok ben bilirim en güzel benim en zengin benim " nasil oluyoruz.
İşte bunlar hep beyin(ego). :KK45:

Tövbe Yarabbi sen nelere kadirsin ne verirsen Hayırlısıni ver Rabbim. COk korkunç duruyo bide yaşadığı söylenmiş bu daha da korkunc çocuğun yanına koyup foto cekmisler çocuğun psikolojisi ne durumda acaba

Back