Hindistan'daki elektrik direkleri

neyi neye bağlamışlar ne yapmışlar ay kafam karıştı bu ne CADIARZU CADIARZU

:1shok::1shok::1shok: KIS BUNLAR BISISDEN ANLAMIYO SATEN :roflol:
en iyisini yine bizimkiler etmis hee Plazma ile jeyyar:lepi:

Biz türkiyeyi yerden yere sokuyoruz yok trafik yok yerdeki çöpler diye gerçekten ayna programini takip ediyorum da çoğu yere göre bir numarayiz hindistan gerçekten çok çirkin biyer inekler domuzlar sokakta fareleri besliyorlar biz bi taneyiz yaşasin türk milleti

katılıyorum:lepi::lepi::lepi:

oy oy oy oy.. bu ne be yaaaaa.!!!!! .görüntü krliliği .neden geri kaldıkları belli .bizim memleketimizde köyler bile böle değil ..birileri şu hindastanı yöneten adama bişiler sölese iyi olacak ..
tek kelimeyle rezalet...:tomato:

çok doğruŞeniz:lepi:

bu kadarda olmazki o ne öyle orda belediye denen şey yokmu nerde bu millet nasıl yaşıyolar öyle yaşasın cennet ülkem türkiye

hahahah hic sasirmadim hindistanda yasadigim icin.bu normal bir sey.hayretler ulkesi hindistanda

nan pekı elektrıklerı var mı cok merak ettım kısa devre neyım yapmz mı nan bunlarr
aboww gurban olduğum türkıyem yaa

nan resmen kördügüm olmuslarrrrrrrrr:roflol::roflol:
altından gecerken milletin basınada dolanır carpar ne bu bee:1shok:

aşkolsun ineklere tapan hintlilerin ülkesiyle ülkemizi kıyasladığınıza inanamıyorum Çok üzgünüm çoook

allahım arap saçına çevirmişler bu ne böyle, elektrik direkleri böyleyse başka yerleri düşünemiyorum...

abovvvvvvvvvvvvvvvvvv nolmus burasi yaffffff:1shok:
ve burda nasil yasiyolar:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…