• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Hindistancevizi Yağı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ve annem kızarık, kılcal damarları yüzeyde ve alerji yapan bir cilde sahibiz. Bazı kremler daha kötü yaptığından yüzümüze birşey sürmekten çekinir olduk. Ben hindistancevizi yağının cilt ve saç tarafından çok hızlı emildiğini ve iyi bir nemlendirici olduğunu okumuştum, ve denedim. Sonuç ikimizde de mükemmel: bebek cildi gibi yumuşak bir cilt, diğer kremlerdeki kızarma ve kaşıntıdan eser yok.

Fakat denemek isteyenler mutlaka fazla işlemden geçmemiş ve soğuk havalrda katılaşan cinsinden alsınlar. Burası önemli çünkü ben bunu bilmeden önce aktardan direk almıştım, esans gibi birşeydi sanırım ve ellerimi çok yaktı. Katı veya soğuk pres diye istemeniz gerekir, büyük aktarlarda veya interetten bulabilirsiniz, sevgiler.

bende kullandim ara sira aklima geldikce de kullaniyorum okadar cok krem yag kullaniyorumki bazen unutuyorum hatirlattigin iyi oldu.hemen emiliyor yagli bi goruntu hic birakmiyor.dedigin gibi kati ve soguk preslenmis olcak zate elinize aldinizmi vucud sicaklginda eriyiveriyor.tavsiye ederim

Biz de çok kullandık canım. Hele bir de cilt problemli olunca eczanelerin kozmetik bölümlerini zengin ettim diyebilirim. Bir kısmı ilk birkaç kullanımdan sonra kötü yaptı kremlerin, kullanamadık. O yüzden bunu bulmak gerçekten iyi oldu

Biz de çok kullandık canım. Hele bir de cilt problemli olunca eczanelerin kozmetik bölümlerini zengin ettim diyebilirim. Bir kısmı ilk birkaç kullanımdan sonra kötü yaptı kremlerin, kullanamadık. O yüzden bunu bulmak gerçekten iyi oldu

haha bende sendenim. esim bu kremlerin yuzunden birgun iflas edecez der:45:bak canim yaglardan ara sira argan, hodan, nar cekirdegi yaglarinida kullan onlarda cok iyi geliyor gecenlerde gliserin denedim oda cok guzeldi:34:

Tamam canım, not alıyorum bunları. Tavsiye edebileceğin marka adı da varsa özelden mesaj atarsan sevinirim tatlım, bütün yağlar da gerçek olmuyor ya.

ben de doanın hindistan cevizi yağını yüzüme saçıma elime ayagıma kullanıyorum.baya problemli bi cildim var.hem yer yer pullanma hem de sivilcelenmeye cok müsait.oyüzden hep nemlendirici sürerken bile düşünerek sürerdim yada cok hafif içerikli nemlendiriciler sürerdim ki sivilce cıkmasın,ama onlar da cildimi nemlendirmeye yetmezdi.bi cesaret hindistan cevizi yağını sürdüm ve cok memnun kaldım yumusacık,pullanma sıfır ve sivilcelenme de yok :)

Back
X