G guzellik ve saglik Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2018 5 2 30 8 Mayıs 2018 Konu Sahibi guzellik ve saglik #1 Arkadaşlar merhaba ben saçlarım için hindistan cevizi yağı kullaniyorum son 2 haftadır kullanmıyorum bugün baktığımda yağın alt kısmında kahverengilesme olmuş bozulmus mudur acaba bilgisi olan var mi yardımcı olabilir misiniz rica etsem ??
Arkadaşlar merhaba ben saçlarım için hindistan cevizi yağı kullaniyorum son 2 haftadır kullanmıyorum bugün baktığımda yağın alt kısmında kahverengilesme olmuş bozulmus mudur acaba bilgisi olan var mi yardımcı olabilir misiniz rica etsem ??
Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 8 Mayıs 2018 Konu Sahibi guzellik ve saglik #2 Nerde saklıyorsunuz? Sıcak yerdeyse bozulmuş ola bilir. Bende neredeyse 1 ay olacak renk deyişimi yok.
Nerde saklıyorsunuz? Sıcak yerdeyse bozulmuş ola bilir. Bende neredeyse 1 ay olacak renk deyişimi yok.
G guzellik ve saglik Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2018 5 2 30 8 Mayıs 2018 Konu Sahibi guzellik ve saglik #3 Bir kutunun içinde oda sicakliginda sakladim
Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 8 Mayıs 2018 Konu Sahibi guzellik ve saglik #4 guzellik ve saglik .!.: Bir kutunun içinde oda sicakliginda sakladim Genişletmek için tıkla... Soyutucuda beklemesi gerek katı yağların. Büyük ihtimal bozulmuş ola bilir. Kokusuna da bir bak. Fark olmuştur onda da.
guzellik ve saglik .!.: Bir kutunun içinde oda sicakliginda sakladim Genişletmek için tıkla... Soyutucuda beklemesi gerek katı yağların. Büyük ihtimal bozulmuş ola bilir. Kokusuna da bir bak. Fark olmuştur onda da.