- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
zaten yarısı bir kerede bitti canım kalanı da bozuldu mu nedir koktu sanki ben de attım gitti..Bana da garip geldi, sen onu keklere falan koy
en iyisi kuzum
zaten yarısı bir kerede bitti canım kalanı da bozuldu mu nedir koktu sanki ben de attım gitti..
al canım ben kaşlarıma bile kullanıyorum..bende yağını alacağım hindistan cevizinin..
argan yağım bitsinde hele :)
Canım o kaş sorunu bende de var.al canım ben kaşlarıma bile kullanıyorum..
Canım o kaş sorunu bende de var.
Alınca bende deneyim kaşlarıma:)
Rimmelin en acık kaş rimeli bana acık geliyor canım ya..dene tatlım çok çabuk etki ediyor hem de..
bu arada sen kaşlarını neyle dolduruyorsun tatlım ya.. rimmelin en açık renk kaş rimelini aldım ama istediğimden koyu çıktı..
n11 gittigidiyorda bazı ürünlerde orjinallik belgesi ile birlikte geliyor baktım 49 lira orijinal faturası varmı diye sordum ewet var dedileray yok öyle orjinalliğinin kesin olmadığı yerlerden alma bacım, ben ya kendi sitesinden ya da orjinalliğinden emin olduğun sitelerden alıyorum.. malesef biraz fiyatlı tabi.. ama benim aşırı yıpranmış saçıma en iyi gelen şey budur hem uzatıyor hem müthiş onarıyor yumuşatıyor daha ne olsun..
n11 gittigidiyorda bazı ürünlerde orjinallik belgesi ile birlikte geliyor baktım 49 lira orijinal faturası varmı diye sordum ewet var dediler
doğru sölüyosun peki hangi siteleri önerirsine aynı fiyat zaten niye riske giresin ki..
sen bilirsin..
Kendi sitesinden alsana.veya tlf aç. The lifeco diye arat.ve organik mağazam sitesinde kide 48 lira hangi site ceap lütfen
Ben n11 e güvenmiyorum artık.iki tane real technical mı ne yazılışı,ondan aldım.orijinal olduğunu yazıyordu ama bana öyle gelmedi. Siteye şikayet ettim.ancak geri dönen olmadı.n11 gittigidiyorda bazı ürünlerde orjinallik belgesi ile birlikte geliyor baktım 49 lira orijinal faturası varmı diye sordum ewet var dediler
doğru sölüyosun peki hangi siteleri önerirsin