Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
dene tatlım çok çabuk etki ediyor hem de..

bu arada sen kaşlarını neyle dolduruyorsun tatlım ya.. rimmelin en açık renk kaş rimelini aldım ama istediğimden koyu çıktı..
Rimmelin en acık kaş rimeli bana acık geliyor canım ya..

Ben mac beguile rengini kullanıyorum hafifce sürüyorum.

Revlonun kalem&rimel olan ürünüde güzel.

ay yok öyle orjinalliğinin kesin olmadığı yerlerden alma bacım, ben ya kendi sitesinden ya da orjinalliğinden emin olduğun sitelerden alıyorum.. malesef biraz fiyatlı tabi.. ama benim aşırı yıpranmış saçıma en iyi gelen şey budur hem uzatıyor hem müthiş onarıyor yumuşatıyor daha ne olsun..
n11 gittigidiyorda bazı ürünlerde orjinallik belgesi ile birlikte geliyor baktım 49 lira orijinal faturası varmı diye sordum ewet var dediler

n11 gittigidiyorda bazı ürünlerde orjinallik belgesi ile birlikte geliyor baktım 49 lira orijinal faturası varmı diye sordum ewet var dediler
Ben n11 e güvenmiyorum artık.iki tane real technical mı ne yazılışı,ondan aldım.orijinal olduğunu yazıyordu ama bana öyle gelmedi. Siteye şikayet ettim.ancak geri dönen olmadı.

bu gün ilk defa denedim. hiç bi fark yok gibi. bi kaç saatte kaldı saçımda. kaç haftada ya da kaç kullanımda etkisi farkedilir sizce

X