- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Biz ekoorganik ten aldık .peki aczaneden mi aktardan mi aldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ekoorganik ten aldık .peki aczaneden mi aktardan mi aldiniz
eczanede satılmıyor lifeco diye biliyorum ben..peki aczaneden mi aktardan mi aldiniz
lifeconunki 320 gr..eczaneden sordum geçen, 55 lira dedi ufacik bi kutuya ,
normal mi acaba bu fiyat
eczanede satılmıyor lifeco diye biliyorum ben..
lifeconunki 320 gr..
ya hiç onlarla uğraşma tatlım ben hep lifeco alıyorum kafam rahat valla çünkü paradan başka bir de emek harcıyoruz değil mi yani bir an önce etki etsin diyoruz vesaire..benim baktigim 250 gr di...
argan yagi gibi hileli yapilmasi muhtemel bi urun galiba.... cunku aktardan sordum 8lira gibi komik bi fiyat verdi :)
olmaaz o benim daimi saç bakım elemanım..artık neler neler çıktı kızlar, hindistan cevizi yağı demode oldu valla.
doğru tatlım ama saçın fazlaysa 1 kaşıktan biraz fazla kullan bence ki güzelce etki etsin..Ben de bugün aldım the lifeco nun markasını.sıviydı tabi.48 tl.daga uygulamadım.1 yemek kaşığı kadar ısıtıp saç uçlarıma uygulayacağım. Sanırım diplere de uygulayıp bekletip yıkaniyor sonra.
Teşekkürler canımmmm :)doğru tatlım ama saçın fazlaysa 1 kaşıktan biraz fazla kullan bence ki güzelce etki etsin..
Daha 2 günde faydasını anlamamışsındır kaşında ama değil mi canım?aslında elimizde kalanı sürebiliriz.kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak..
yok vallahi birkaç gündür sürüyorum yatmadan birazcık parmakuçlarıma alarak yediriyorum diplere ve fark etti.. diğer yağlardan çok daha başarılı bu konuda da..Daha 2 günde faydasını anlamamışsındır kaşında ama değil mi canım?aslında elimizde kalanı sürebiliriz.
Kaş için dedin de mi canım?yok vallahi birkaç gündür sürüyorum yatmadan birazcık parmakuçlarıma alarak yediriyorum diplere ve fark etti.. diğer yağlardan çok daha başarılı bu konuda da..
evet tatlım..Kaş için dedin de mi canım?
Tamam canım :))evet tatlım..
canım sen hangi siteden sipariş ediyorsunyok vallahi birkaç gündür sürüyorum yatmadan birazcık parmakuçlarıma alarak yediriyorum diplere ve fark etti.. diğer yağlardan çok daha başarılı bu konuda da..
lifeconun ürünü.. ekoorganikten..canım sen hangi siteden sipariş ediyorsun
Kız hindistan cevizi sütü bir yere sürülüyor mu ki?kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak..
sürülüyormuş canım ama ben denedim de yağı daha iyi sanki ya.. hem sürümü falan da daha kolay..Kız hindistan cevizi sütü bir yere sürülüyor mu ki?
Ben onu iciyordum, veya keklere koyuyordum
sürülüyormuş canım ama ben denedim de yağı daha iyi sanki ya.. hem sürümü falan da daha kolay..