Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim baktigim 250 gr di...
argan yagi gibi hileli yapilmasi muhtemel bi urun galiba.... cunku aktardan sordum 8lira gibi komik bi fiyat verdi :)
ya hiç onlarla uğraşma tatlım ben hep lifeco alıyorum kafam rahat valla çünkü paradan başka bir de emek harcıyoruz değil mi yani bir an önce etki etsin diyoruz vesaire..

Ben de bugün aldım the lifeco nun markasını.sıviydı tabi.48 tl.daga uygulamadım.1 yemek kaşığı kadar ısıtıp saç uçlarıma uygulayacağım. Sanırım diplere de uygulayıp bekletip yıkaniyor sonra.

Ben de bugün aldım the lifeco nun markasını.sıviydı tabi.48 tl.daga uygulamadım.1 yemek kaşığı kadar ısıtıp saç uçlarıma uygulayacağım. Sanırım diplere de uygulayıp bekletip yıkaniyor sonra.
doğru tatlım ama saçın fazlaysa 1 kaşıktan biraz fazla kullan bence ki güzelce etki etsin..

kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. :KK36: iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. :KK75: ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak.. :KK59:

kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. :KK36: iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. :KK75: ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak.. :KK59:
Daha 2 günde faydasını anlamamışsındır kaşında ama değil mi canım?aslında elimizde kalanı sürebiliriz.

Daha 2 günde faydasını anlamamışsındır kaşında ama değil mi canım?aslında elimizde kalanı sürebiliriz.
yok vallahi birkaç gündür sürüyorum yatmadan birazcık parmakuçlarıma alarak yediriyorum diplere ve fark etti.. diğer yağlardan çok daha başarılı bu konuda da..

Kız hindistan cevizi sütü bir yere sürülüyor mu ki?

Ben onu iciyordum, veya keklere koyuyordum :KK70:

X