Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet canım ikiside katı fakat sordugum su, orjinali eriyik hale geldıgınde seffaf mı oluyor beyaz mı :KK43:
Canım benim önceki kullandığım lifeco organik hindistan cevizi yağıyla şimdiki kullandığım mecidefendi oda sıcaklığında eridiğinde şeffaf oluyor :)

bu şekilde değilde, direk bembeyaz :KK43:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 90
aksine, şeffaf olmuyor, internette gorduklerım de sureklı seffaf olmus erıyınce fakat karden kar gıbı bembeyazdı sıvıyken..:KK43:
bu şekilde değilde, direk bembeyaz :KK43:
Anladım canım benim kullandığım hindistan cevizi yağı eriyince şeffaf oluyor.. Sen kardeni kullanma bence bilemedim canım doğal değildir belkide bozulmuştur ne zamandır elindeydi kardeno_O

Anladım canım benim kullandığım hindistan cevizi yağı eriyince şeffaf oluyor.. Sen kardeni kullanma bence bilemedim canım doğal değildir belkide bozulmuştur ne zamandır elindeydi kardeno_O

aktar alış verişi yaparken aldım 20ml küçük bayagi.. bitti zaten 1-2 kullanimda bozulmus olabilecegini sanmiyorum deneme amaçlı almıştım

Mecitefendinin hindistan cevizi yağından memnun musun? Benimde aktardan aldığım hindistan cevizi yağım bitti yeni bir tane almak istiyorum. Ama doğal olsun istiyorum tamamen. o_O

Mecitefendinin hindistan cevizi yağından memnun musun? Benimde aktardan aldığım hindistan cevizi yağım bitti yeni bir tane almak istiyorum. Ama doğal olsun istiyorum tamamen. o_O
Evet fıstığım memnunum şuan kullanıyorum verdiği etkiyi seviyorum :) Benim daha çok var bitince organik lifeco nun hindistancevizi yağını alıcam daha öncede onu kullanıyordum üretimi durdu diye almıştım mecidefendi ninkini tekrar üretiliyormuş artık :)) ama mecidefendinin hindistancevizi yağıda çok güzel çok başarılı bi ürün doğal fiyat bakımından da uygun tavsiye ederim kesinlikle :KK19:

Evet fıstığım memnunum şuan kullanıyorum verdiği etkiyi seviyorum :) Benim daha çok var bitince organik lifeco nun hindistancevizi yağını alıcam daha öncede onu kullanıyordum üretimi durdu diye almıştım mecidefendi ninkini tekrar üretiliyormuş artık :)) ama mecidefendinin hindistancevizi yağıda çok güzel çok başarılı bi ürün doğal fiyat bakımından da uygun tavsiye ederim kesinlikle :KK19:
lifeco şuan üretimi durmuş sanırım hiçbir yerde bulamadım ben onu :KK43:

Kargo parası falan ekleniypr mu canım
ekleniyordu galiba tatlım ya.. biraz tuzlu ama benim saçıma çok iyi gelmişti.. istersen bir mecitefendiyi dene önce nuray o da hemen hemen aynı diyor, baktın iyi geldi saçına lifecoyu alırsın.. çünkü şimdi alırsın bir de sana iyi gelmezse üzülürüm yani, az bir para değil hani..

ekleniyordu galiba tatlım ya.. biraz tuzlu ama benim saçıma çok iyi gelmişti.. istersen bir mecitefendiyi dene önce nuray o da hemen hemen aynı diyor, baktın iyi geldi saçına lifecoyu alırsın.. çünkü şimdi alırsın bir de sana iyi gelmezse üzülürüm yani, az bir para değil hani..
Ya canım cok soru sordum ama bu hindistan cevizi yağını duştan sonra ıslak saçlara durulamadan uyguluyabiliyor muyuz? Benım saçlarım kuruyken yağı emebilmesi için bayağı bir yağ sürmem gerekıyor da :KK70:

X