Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet canım organik lifeco hindistancevizi yağını bende daha önce thelifecoshop sitesinden almıştım sen diyince girdim baktım tekrar üretilmeye başlamış yeni ambalajıda senin attığın resim :)) bendeki mecidefendi bitince bundan alıcam:KK19:

Teşekkür ederim , bende oradan alayım o zaman , umarım fayda görürüz .

arkadaşlar az önce h.cevizi yagi surdum sacima :KK42:
saçım çok ama cok dokuldu:KK42:
tam diyordum baslayayim bakima..
fakat yerler simsiyah oldu saçımın yarısından cogu dokuldu:cry:
ne zaman yag bakimi yapsam sonuc bu:KK42:
sağlıklı olsun diye yapıyorum fakat 2-3 tel kaldi sacim..üstüne birde yikarken dokulecek biliyorum..:cry:
ne olacak boyle hep ayni sekilde surup gidecek mi:cry::cry:

arkadaşlar az önce h.cevizi yagi surdum sacima :KK42:
saçım çok ama cok dokuldu:KK42:
tam diyordum baslayayim bakima..
fakat yerler simsiyah oldu saçımın yarısından cogu dokuldu:cry:
ne zaman yag bakimi yapsam sonuc bu:KK42:
sağlıklı olsun diye yapıyorum fakat 2-3 tel kaldi sacim..üstüne birde yikarken dokulecek biliyorum..:cry:
ne olacak boyle hep ayni sekilde surup gidecek mi:cry::cry:

canım sana iyi gelmiyor olabilir.. bazı saçlar böyle ters etki yapıyormuş..

canım sana iyi gelmiyor olabilir.. bazı saçlar böyle ters etki yapıyormuş..

şimdi çıktım duştan.. saçımın yine yarısı kaldı banyoda.. banyonun gideri tıkandi vallahi..lifeco almayi dusunuyordum yorumlardan sonra.. cıkk..sacsiz kalacagim bu gidisle..

şimdi çıktım duştan.. saçımın yine yarısı kaldı banyoda.. banyonun gideri tıkandi vallahi..lifeco almayi dusunuyordum yorumlardan sonra.. cıkk..sacsiz kalacagim bu gidisle..
Sac tipin nasi canim yaglimi eger yagli sac tipin varsa yag bakimlari doker sacini bizim saclarimiz kuru oldugundan bu tarz bakimlar iyi geliyo bize.. Sac tipini soylersen ona gore bi arayis yapip tarifler soylerim sana.. Cam terebentin sac dokulmesine cok iyi geliyo denedinmi hic..?

Sac tipin nasi canim yaglimi eger yagli sac tipin varsa yag bakimlari doker sacini bizim saclarimiz kuru oldugundan bu tarz bakimlar iyi geliyo bize.. Sac tipini soylersen ona gore bi arayis yapip tarifler soylerim sana.. Cam terebentin sac dokulmesine cok iyi geliyo denedinmi hic..?

denedim canim benim, 4 yildir kullanıyordum bu sene bıraktım 1-2 ay önce..
saç uçlarım çok çok kuru. dipler normal mi yağlı mı anlayamıyorum..sürekli kafamla saçımla oynarım ederim ondan yağlandıgını da dusunuyorum acikcasi..saclarim oyuncak bebeklerinki gibi mat cansız kupkuru uclar yoluk yoluk.. 1 ay oldu kestireli daha kiriklar olusmus hemen.. ki uclarına bakıyorum surekli..hcevizi yagi kullanmak cok istiyorum, verdigi parlaklik ,nemlendirme cok cok guzel.. kepege de iyi geliyor vs..
acaba yanlis mi uyguluyorum bilmiyorum, cok mu surdum acaba..sacimin alisma ihtimali var midir...kadin olmak ne zor sey..

yorumunuz icinde cok tesekkur ederim:KK42:

denedim canim benim, 4 yildir kullanıyordum bu sene bıraktım 1-2 ay önce..
saç uçlarım çok çok kuru. dipler normal mi yağlı mı anlayamıyorum..sürekli kafamla saçımla oynarım ederim ondan yağlandıgını da dusunuyorum acikcasi..saclarim oyuncak bebeklerinki gibi mat cansız kupkuru uclar yoluk yoluk.. 1 ay oldu kestireli daha kiriklar olusmus hemen.. ki uclarına bakıyorum surekli..hcevizi yagi kullanmak cok istiyorum, verdigi parlaklik ,nemlendirme cok cok guzel.. kepege de iyi geliyor vs..
acaba yanlis mi uyguluyorum bilmiyorum, cok mu surdum acaba..sacimin alisma ihtimali var midir...kadin olmak ne zor sey..

yorumunuz icinde cok tesekkur ederim:KK42:

:KK48: çok doğru dedin canım kadın olmak zor şey gerçekten :oops: kuzum o zaman şöyle yapabilirsin diplere değdirmeden ortadan başlayıp uçlarına uygula Hindistan cevizi yağını.. Bu şekilde uygula bi süre belki de mevsimseldir saç dökülme sorunun bi dönem sıklaşır bi dönem normale döner benimki öyle oluyo mesela:KK19:

bugun alısverıse cıktıgımda dayanamayip aldim, aktar kapanmak uzereydi bir hisimla h.cevizi yagini aldim
satici yemeklik oldugunu soyledı:KK51:BALEN markali, kullanan duyan var midir :KK51:

bugun alısverıse cıktıgımda dayanamayip aldim, aktar kapanmak uzereydi bir hisimla h.cevizi yagini aldim
satici yemeklik oldugunu soyledı:KK51:BALEN markali, kullanan duyan var midir :KK51:
Hindistancevizi yağları genel olarak yemeklik üretiliyor hep :) aktardan almışsın zaten organiktir kesinlikle bi problem yaşamassın canım :) hindistancevizi her derde deva ben saçım için kullanıyorum sadece :KK23:

çam terebentin saçları kurutuyor kızlar. saçlarım tüleriyor, şekilsizleşti. bende artık bırakma kararı aldım.zeytinyağlı gar sabunuyla yıkamaya başlayacağım artık

canlar bu gece h.cevizi yagimi surup yatacagim sabah yikarim..:KK33:

fakat kafama bir sey takildi
balen'i almadan once elimde oriflame ve karden vardi, ikiside kati formda beyaz fakat oriflame eriyik haldeyken renksiz, karden ise beyazdi.. hangisi hakikiye daha yatkin oluyor ben anlayamadim ?:KK43:

dayanamadim surdum geldım sacimi ikiye ayirip topladim , uctan dibe dogru surdum, bu sefer cok daha az dokuldu sacim, sanirim cekistirmisim gecen hafta cok fazla:KK70:
elımdekı oriflame bitsin diye ugrasiyorum,içinde paraben vs mevcut.. tavsiye etmiyorum..

Ben de kullanmıştım hindistan cevizi yağını ama katı değildi benim ki. Zeytinyağıyla karıştırıp sürüyordum. Gece öyle uyuyordum sabah yıkadığımda yumuşacık oluyordu.

Ben de kullanmıştım hindistan cevizi yağını ama katı değildi benim ki. Zeytinyağıyla karıştırıp sürüyordum. Gece öyle uyuyordum sabah yıkadığımda yumuşacık oluyordu.

katı olmayanlar orjinal değil diye biliyorum. 24 derece ve altında katı halde olması lazım

canlar bu gece h.cevizi yagimi surup yatacagim sabah yikarim..:KK33:

fakat kafama bir sey takildi
balen'i almadan once elimde oriflame ve karden vardi, ikiside kati formda beyaz fakat oriflame eriyik haldeyken renksiz, karden ise beyazdi.. hangisi hakikiye daha yatkin oluyor ben anlayamadim ?:KK43:
Hindistan cevizi yağı beyaz ve katı kıvamda normalde oda sıcaklığında eriyo hafiften sıvı kıvama geliyor.. Serin biryerde ise tekrar katı forma dönüşüyor.. Oriflame doğal organik olmadığı için renk farklılığı olabilir canım.. kardeni bilmiyorum ama balen iyidir en azından aktarda satılıyor ve doğal bir ürün :KK19:

Hindistan cevizi yağı beyaz ve katı kıvamda normalde oda sıcaklığında eriyo hafiften sıvı kıvama geliyor.. Serin biryerde ise tekrar katı forma dönüşüyor.. Oriflame doğal organik olmadığı için renk farklılığı olabilir canım.. kardeni bilmiyorum ama balen iyidir en azından aktarda satılıyor ve doğal bir ürün :KK19:

evet canım ikiside katı fakat sordugum su, orjinali eriyik hale geldıgınde seffaf mı oluyor beyaz mı :KK43:

X