Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçı çok güzel nemlendiriyor öncelikle.. Kuru sert böyle tiftik tiftik görünen saçları adam ediyor aynı benim ki gibi daha sağlıklı daha parlak yumuşacık oluyo saçlar..
Ne güzell.. Benim saçlarım çok elektirikleniyor buna da fayda sağlar mı sence canım Bu arada ilgilenip cevaplar verdiğin içinde teşekkür ederimm

Ne güzell.. Benim saçlarım çok elektirikleniyor buna da fayda sağlar mı sence canım Bu arada ilgilenip cevaplar verdiğin içinde teşekkür ederimm
Nedemek canım faydalı olabiliyosam ne mutlu bana Pürüzsüz bi görünüm veriyo saça canım elektriklenmeyide önlüyo evet gayet bakımlı parlak hoş bi görünüm veriyo saça

Saçı çok güzel nemlendiriyor öncelikle.. Kuru sert böyle tiftik tiftik görünen saçları adam ediyor aynı benim ki gibi daha sağlıklı daha parlak yumuşacık oluyo saçlar..

ne kadar suredir uyguluyorsunuz, benım saclarim asiri kuru kullandigimda fayda alamamistim

ne kadar suredir uyguluyorsunuz, benım saclarim asiri kuru kullandigimda fayda alamamistim
Ben ocak ayının ortalarında almıştım ozamandan beridir kullanıyorum zaten daha öncede lifeco yu kullandığımdan yaklaşık 1 senedir Hindistan cevizi yağını uyguluyorum boyadan açıcılardan yıpranmış saçı çok güzel onarıyor sağlıklı pürüzsüz bi görünüm oulyor saçta hiç boya yokmuş gibi dediğim gibi mecidefendinin kinide yaklaşık 5 ay gibi bi süredir kullanıyorum lifeco yu aratmıyor verdiği etkiyi beğeniyorum gayet başarılı bi ürün.. Lifeco artık üretilmediği için ben mecidefendinin kini aldım.. Şuan tekrar üretilsin tabi ki gider lifeco yu alırım

yanıtınız için çok teşekkür ederim :)
Ramazandan sonra bende derhal başlıyorum
Bendeki oriflame ve karden markalı. oriflame doğallığından şüpheliyim en azından Kardeni bitireyim
Haftada 1 tüm saçıma sürüp 1 gece bekletmek uygundur değil mi?

Nedemek canım rica ederim :) oriflame ve avonun ürünlerinden uzak duruyorum ben hayvanlar üzerinde deney yaptıklarını öğrendiğimden beridir hiç bir ürünlerini almıyorum dediğin gibi oriflame'in Hindistan cevizi yağınında ne derece organik olduğu şüpheli :) Hafta da 1 tüm saça uygulayıp bi gece bekletmek çok iyi olabilir saçta daha çok beklediği için daha etkili olur tabiki ben haftada 2-3 kez uyguluyorum tüm saçıma en az 4 saat bekletiyorum öyle yıkıyorum bukadarlık sürede etkili oluyosa bütün gece saçta durursa kim bilir saçlar nekadar güzel olur dimi
lifeco stoklarını yeniledi h.cevizi yağı şu an satışta hanımlar..
Kuzum hadi yaa valla sevindim bu habere :)) benimki biter bitmez alıcam

Son düzenleme:
Kızlar bahsettiğiniz lifeco bu mudur ?

Eki Görüntüle 1560665
Benim kullandığım organik lifeco Hindistan cevizi yağı dış ambalajı maviydi bak bu canım

ama senin attığın resimde kide organik lifeco yenimi çıktı bu kiddyy lifeco stoklarını yeniledi tekrar üretiliyor dedi bu ambalajlamı üretiliyor yeniden :)) valla eğer öyleyse süper yaa

canım valla bilemedim, bendeki de senin attığın fotodaki gibiydi.. benimde elimdekiler bitmedi daha o yüzden sipariş etmedim lifecoyu..

Daha evvel kullanmadım konuyu okuyunca nete baktım , thelifecoshop diye bir sitede görünce aynı ürün mü diye sormak istedim . Alıp denemek denemek istiyorum bende .

Nerde bulabiliriz bunu canim

Daha evvel kullanmadım konuyu okuyunca nete baktım , thelifecoshop diye bir sitede görünce aynı ürün mü diye sormak istedim . Alıp denemek denemek istiyorum bende .
Evet canım organik lifeco hindistancevizi yağını bende daha önce thelifecoshop sitesinden almıştım sen diyince girdim baktım tekrar üretilmeye başlamış yeni ambalajıda senin attığın resim :)) bendeki mecidefendi bitince bundan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…