Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
vıdeoyu ızlemedım fakat bende 3-4 hafta kullandım hındıstan cevızı yagini.
ılk hafta oriflame dan aldıgımı kullandım ardından karden markalı kullandım.
yagın kokusu cok hos fakat sac derısının kendıne has kokusuyla bırlesınce pek de hos olmuyor..
sadece dıplerıme uyguluyordum dıpler parlak saglıklı gozukuyordu
bu yag yag oranı en yuksek yag olmasından kaynaklıdır, nemlendırme ozellıgı cok cok ıyı
uzatma ve kepek sorunu ıcın kullanmıstım ama sonuc alamadım kepek sorunum dısında..

restorexım bıtsın tekrardan kullanmaya baslarım
aldıgınız yagın katı olmasına cok dıkkat edın..

Benn bu hindistan cevizi yağına bayılıyorum tek kelimeyle saç ve cilt için özellikle kuru saç tipi ve cilt için harika bişey

ben aktardan almıştım hindistan cevizi yağını sarımtırak bişeydi ama hiç katkı maddesi yoktu içinde ve çok kötü kokuyordu ama saçıma çok iyi gelmişti çok güzel nemlendiriyor gerçekten

evde 2 şişe oldu vallahi
biri beni gaza getirsin
ben aktardan almıştım hindistan cevizi yağını sarımtırak bişeydi ama hiç katkı maddesi yoktu içinde ve çok kötü kokuyordu ama saçıma çok iyi gelmişti çok güzel nemlendiriyor gerçekten
Benn bu hindistan cevizi yağına bayılıyorum tek kelimeyle saç ve cilt için özellikle kuru saç tipi ve cilt için harika bişey

Ben geçenlerde mall of istanbul mağazası olan arifoğlu argann serumu aldım çok etkili

nuraycım nasıl memnun musun mecitefendiden? lifeco kullanmış mıydın daha önce onunla karşılaştırabilirsen çok sevinirim..
Kuzum zaten daha önceden ilk aldığım denediğim organik lifeco Hindistan cevizi yağıydı ve artık üretilmiyomuş hiç biyerde bulamadım internetten araştırırken mecidefendinin Hindistan cevizi yağını gördüm aradım sitesinden konuştum baya uzun uzun :)) organik hindistancevizi yağı gibi aynı kalitede şüpheniz olmasın dediler güvenerek verdim siparişi 3 aydır da kullanıyorum gayet de memnunum en az lifeco kadar başarılı kaliteli kuzum tavsiye ederim kesinlikle lifeco dan birazdaha uygun hatta :))) lifeco yu 48 tlye almıştım geçen sene mecidefendinin kini 25 tl ye aldım çokda memnun kaldım fiyatına göre çok çok başarılı

anladım canım mecitefendininkine de bir şans vermek lazım o zaman..

Canım yemeklerde kullanılabiliyor mu, üzerinde buna dair bir ibare var mı? LİfeCo'yu ben kızarmış ekmek üzerine falan sürüp yiyordum

Canım yemeklerde kullanılabiliyor mu, üzerinde buna dair bir ibare var mı? LİfeCo'yu ben kızarmış ekmek üzerine falan sürüp yiyordum
Tabii tabii kullanılıyor özellikle bunu Alzheimer hastalarına öneriyorlar içeriğindeki yağlar hem beyin hem de damar sağlığı için çok önemliymiş.. Kandaki pıhtılaşmayı önlüyormuş baya faydaylıymış yani :)) her türlü kullanılabiliyor

peki sadece sitesinden mi temin edebilirz yoksa aktarlardan da bulabilir miyiz?

Tatlım, MecitEfendi'nin kullanılıp kullanılmadığını sordum ben :)

Lifeco aslında gıda için üretilmiş bir hindistan cevizi yağıydı, Mecit Efendi'de bu amaçla mı üretilmiş onu soruyorum.

Anladım tatlım çok teşekkür ederim, elimdeki LifeCo'nun son kullanma tarihi geçti yiyemiyorum
Aaayy yok yeme ne olur ne olmaz Allah muhafaza valla mecidefendiden ben memnunum şimdilik organik lifeco yu aratmadı ben beğendim gerçekten gıda olarak üretilse de o sebeple kullanmadım valla genellikle haftada 2-3 kez saçlarım için kullanıyorum ve sonuçtan çok memnunum

Saçında ne gibi değişikler oldu canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…