hindistan cevizi kokulu parfüm??

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
slm arakdaslar
ya hindistan cevizi kokuları cok hoşuma gidiyo var mı bildiginiz parfüm isimleri hindistan cevizli??

avon un tahitian holiday die bi parfümü var hindistan cevizi kokuoo bu ay indirimlii haberin olsunnn :)

yves rocher magazalarında bulabilirsin fiyatları da makul.bir çok alışveriş merkezinde magazalarına rastlayabilirsin.

konu hortlamış ama bende yazayım bari
ben avonun o parfümünü kullanıyordum ve herkes beni kokumdan tanıyordu arkadaşlarımın anneleri bile sen Taşbebek gibi kokuyorsun onun yanından gelmişsin bu onun kokusu diyormuş düşünün ... herkes bayılıyordu diyebilirim herkes ismini soruyordu piyasadan kalkması çok kötü oldu daha sonrasında çok parfüm aradım ama o kokuyu bulamadım . avon 2000 yılında çıkardığı hayatımda ilk parfümümü tekrar piyasaya sürmüş oda güzeldi onuda alacağım anıları yad etmeye ama benim istediğim parfüm yine yok neden çıkarmıyor anlamıyorum valla doldurma parfüm yerlerine bile sordum bulamadım benzerine bile rastlamadım ona çok benzeyen parfüm varmıdır acaba bir umut

avon'un o kokusuna en yakını şu : Bronze Goddess Eau Fraiche 2010 Estée Lauder for women
ayrıca Tiare L`Erbolario for women da benzer ve çok hoş bir hindistan cevizi kokusudur

ama sen sadece hindistan cevizi kokusu mu istiyorsun? yoksa başka notalar falanda olsun mu içinde,arada hindistan cevizininde kokusunu aldığın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…