Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konu hortlamış ama bende yazayım bari
ben avonun o parfümünü kullanıyordum ve herkes beni kokumdan tanıyordu arkadaşlarımın anneleri bile sen Taşbebek gibi kokuyorsun onun yanından gelmişsin bu onun kokusu diyormuş düşünün ... herkes bayılıyordu diyebilirim herkes ismini soruyordu piyasadan kalkması çok kötü oldu daha sonrasında çok parfüm aradım ama o kokuyu bulamadım . avon 2000 yılında çıkardığı hayatımda ilk parfümümü tekrar piyasaya sürmüş oda güzeldi onuda alacağım anıları yad etmeye ama benim istediğim parfüm yine yok neden çıkarmıyor anlamıyorum valla doldurma parfüm yerlerine bile sordum bulamadım benzerine bile rastlamadım ona çok benzeyen parfüm varmıdır acaba bir umut
avon'un o kokusuna en yakını şu : Bronze Goddess Eau Fraiche 2010 Estée Lauder for women
ayrıca Tiare L`Erbolario for women da benzer ve çok hoş bir hindistan cevizi kokusudur
ama sen sadece hindistan cevizi kokusu mu istiyorsun? yoksa başka notalar falanda olsun mu içinde,arada hindistan cevizininde kokusunu aldığın?