- Konu Sahibi BenOzgurce
-
baska topiklere bu konuyla ilgili link atilmiormus bilginize kızlarr optum sadece ozel msj gonderebılıyormusuz.
yaa kızlar ben bu topigi kkdaki arkadaslarımı bılgılendırmek için ozel msj atmadım sureklı yazıstım bi topigin geneline yazdım bişey olurmu? sakıncalıysa sileyim tek tek özel msjda atabılırım tabıkı. buarada ülkemizin isminin doğru yazılması için bi form yada başka bişey doldurmak gereklimi yoksa sadece buraya bi defa yazınca bitiomu bilgilendirirmisiniz sevgiler..
Evet şimdilik bu linki lütfen üyelerin profil mesajlarına yada özellerine atınız lütfen..Çünkü başka bir konu içine,diğer bir konun linkini vermiyoruz..Editör'e sorduğumuzda şayet olabilir derse,bu linki verebilirsiniz arkadaşlar:)))
candycim öyleymiş megersem yaaa( kaş yapayım derken göz çıkardım bende zararım daha çok oldu maalesef ( suan finallerim var onun için çalısıyorum da ama 2gunde bir bakarım bana neresi hangi gun verılmıs die sonrada not alırım unutmayayım die:) tesekkur ederim tekrar
son olarak topiği okuyan hanımlarımız sadece ozel msjla bu konuyu bılgilendiriyoruz,baska topiklerin geneline yazmıyoruz yasak ! aklınızda bulunsun..
bende böyle bi bilgilendirme yapayım istedim ..sevgiler.. :enbuyukkk:a.s.
Berşule'cim bilgilendirdiğin için sağol.mesajını görmemiştim.
bunu bilmiyordum.biz yine profilden ve özelden bilgilendirmeye devam edelim o zaman.sağol tatlımŞeniz
bunun yasak olduğunu bende bilmiyordum.öyle düşünme tatlım.burda da kimse böyle yaptığın için kızmaz.emeklerin içinde hepimiz adına teşekkür ediyorum.
ya bende tam 15 tane yurtdışı paylaşım alanına bırakmıştım yasak diye tek tek siliyorum şimdi.yasak olduğunu bilmiyordum hatta dün yazdım teredüt ettim yasakmı diye yazdığım da senin yazındı
merhaba,
"hindi cumhuriyeti değiliz" adlı topikte desteğe ihtiyacımız var.ülkemizin adının "The Repuclic of Türkiye" olarak değişmesi için bir kampanya başlattık.ne kadar çok kişi olursak sesimizi o kadar duyurma şansımız olacak.
ilgilenir ve destek olursanız çok sevineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?