Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261

özgürce bitanemm seninde yeni yılın kutlu olsun
aşkolsun neden gelmiyosun
hiç gelmeyecekmisin gerçekten
döneceğin günü bekliyoruz
bizde seni seviyoruz
seninde herşey gönlünce olsun tatlım:asigim:

Evet bir yılın daha sonuna geldik.Acısıyla tatlısıyla koca bir yıl geride kaldı.Güldük eğlendik ,üzüldük ağladık ama her zaman birlikteydik.Sağlıklı ,mutlu ve hep birlikte geçireceğimiz nice yıllara arkadaşlar.Yeni yılınız kutlu olsun.

özgürcem mesaj gercekten bizi cok sevindiri...
umarim birgün aramiza dönersin canim...
seni cok seviyoruz...

Özgürce seni hepimiz özledik artık gel buraya,mesajın çok sevindirdi.
Yeni yılın kutlu olsun.
İnşallah yeni yılda herşey istediğin gibi olur.
Sevgiler..

Ozgurce ablam yazilarini gorunce cok mutlu oldum inan seni ve yazilarini gormeyi o kdar ozlemisimki okurken cok duygulandim.Bizi kendinden guzel yazilarindan mahrum etme lutfen.Seni kocaman opuyorumm ablam.Yeni yil sana saglik mutluluk huzur ve guzellikler getirsin insallah a.s.

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 720241 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 720243 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 720245 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 720248 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 720250 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 720253 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 720254 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 720258 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Özgür'cem ne yazsam boşuna.Sadece çok özlüyorum arkadaşımı.
Bütün güzellikler seninle olsun kuzucum.:1hug::1hug::1hug:

özgürcem cnm benim yazını görünce çok sevindim arkadaşim
inşallah yeni yılda herşey gönlünce olur cnm sen hep bizimlesin seni unutmayacağiz ve en kısa zamanda geleceğinide umut ediyorum cnm
kendine çok iyi bakŞeniz:teselli:

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 721408 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Aynı fikirdeyseniz katılın ve harekete geçin canlarım.Önce metni kopyalayın, akim yazan yeri tıklayın detay yazan yere kopyaladığınız metni yapıştırın, gerisi kolay bilgileri giriyorsunuz o kadar :) Bütün milletvekillerini , şehirleri, birimleri fareyi üstten tutup aşağıya kaydırarak işaretliyorsunuz.:)
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir ulusu ilgilendirir. Ayrıca Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

Hepinize kolay gelsin.

ONUR LİSTEMİZ:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------FREZYA --------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------smhsmh-------- roseaysegul ---------efsun12--------tülce ------------ sodi-certila------ gonca2206------- berfinsena-------nihalbuse------özgürce

AKİM

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
Sayfa Bulunamadı

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI

Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.
Sayfa Bulunamadı

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
ANCERE THERMAL HOTEL

CHP - Anasite

basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@...rturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hur...raci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@e...r@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@t...ari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.o...44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerk...ara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr...k@ hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.or... aadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.... aadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov. tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov. tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov. tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gm...urriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturke...gazetes i.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcug...sya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com ;b.kilic@sudosteuropa.at ;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.c...in@hotmail.com
info@pozitero.com
info@adrena.com.tr

arp@arpreklam.com.tr
zadaca@zadaca.com
info@showreklamweb.com
reklam@reklamajans.com
info@ajansgalya.com

bilgi@aresinter.com
info@yilmazonder.com
hakan@2htasarim.com
huseyin@2htasarim.com
info@ajanshiras.com
info@suajans.com
info@diji-art.com

info@uygarreklam.com
info@ozguruz.biz
info@koridorreklam.com
info@akanayajans.net
bilgi@bestreklam.com

karadenizka@hotmail.com; bilgiedankdef@maliye.gov.tr; http://boludef.trgold.net; bilgi@gaziantepdefterdarligi.gov.tr; http://www.bingol.gov.tr; edirnedef@maliye.gov.tr; http://www.kutahyadefterdarligi.gov....iletisim.html; mersindef@maliye.gov.tr; ofonel@hotmail.com; korkmaz78@hotmail.com; info@mardinlife.com; sivasdef@maliye.gov.tr; mersindef@maliye.gov.tr; kudef@kutahyadefterdarligi.gov.tr; konyadef@maliye.gov.tr; permd53@maliye.gov.tr; webadmin@yok.gov.tr

sahink@maltepe.edu.tr ;

Deutsche Botschaft Ankara - E-mail
Bilgi Edinme ve Diğer Başvurular / T.C. Dışişleri Bakanlığı; bilgiedinme50@maliye.gov.tr

atv - Görüşleriniz; İstanbul Üniversitesi Haber Ajansı Editöre mesaj yazabiliriz.sağ üst köşeye tıklayın
Gönderen arkadaşlardan rica ediyorum buraya yazarak bildirsinler :)Sevinelim sayımız arttığı için.

Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721916 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721917 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721919 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721921 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721923 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721925 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721927 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721929 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721931 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721934 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721935 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721938 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721939 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721941 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 721945 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Özgürceden mesaj var arkadaşlar

evet arkadaşlar sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz neler yapalım hep birlikte bir karar alalım
AKİM artık bizi dinlemiyor ne yapabiliriz

canım ben birçok gazeteciye mail attım.en azından daha iyi nasıl sesimizi duyarabiliriz diye fikir bile danıştım ama geri dönen olmadı.

bilmem ki daha başka ne yapmalı?

Özgürcem,mesajını gördüm,görünce umutlandıma.s
Görünce,bir an sanki döndün sandım
Ama;öyle olmadığını anlayınca,çaresiz kaldım:sm_confused:
Önce ne yazacağımı bilemedim,defalarca girdim
Defalarca okudum,içinde bir umut yakalamaya çalıştım
KK nın en yardımsever üyesi seçilmişim,seninle paylaşamadım:çok üzgünüm:
Tabiki,biraz yarım,biraz buruk kaldım:a015:
Geldiğini görüncede,tam zamanı dedim kendi kendimea.s
Ama yine gitmiştin,keşke yine kalmasaydık yarım
Hep biraz eksiğiz,bir şeyler eksik sen olmayınca
Kimbilir,yinede yaşanmıyorki umutsuz
Benim hala umudum var.......Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…