2011 de yapılan sınavın hileli olduğu bugün mü ortaya çıkartılmış.
Neden acaba
Sence
Bak şimdi böyle yazınca kızılıyor ama sınavlara giren arkadaşlar burda defalarca dile getirdiğinde neler söylendi, şunu zamanında araştırsalardı ya, bunca insan hile hurda yüzünden mağdur olmazdı, kimbilir kaç kişinin hakkı yendi, günah değil mi?
İnsanlar bütün bir yıl sınava hazırlanıyor, onca emek, maddi manevi çaba, dökülen alın terinin hesabı ne olacak?
Ki bu sınav Emniyetle ilgili, birde kpss vs işin içine girince ohooooo.
Sence
Bak şimdi böyle yazınca kızılıyor ama sınavlara giren arkadaşlar burda defalarca dile getirdiğinde neler söylendi, şunu zamanında araştırsalardı ya, bunca insan hile hurda yüzünden mağdur olmazdı, kimbilir kaç kişinin hakkı yendi, günah değil mi?
İnsanlar bütün bir yıl sınava hazırlanıyor, onca emek, maddi manevi çaba, dökülen alın terinin hesabı ne olacak?
Ki bu sınav Emniyetle ilgili, birde kpss vs işin içine girince ohooooo.
Ay bilemedim şimdi:26:neden aceba:26:
Burda bile basbas bağırdık hile var, hurda var diye ama duyurmadık sesimizi.
Çok hak yendi be Mune.
Yazık , binlerce insanın umutları, ekmekleri çalındı ellerinden.
En çokta neye kızıyorum biliyor musun?
2 yıl önce idi sanırım hakimlik sınavında 5 karı koca sınavı ful çekmişti.
Birer soruyu karı- koca farklı yapmayı bile akıl edemeyecek insanlar bu sınavlarda başarılı oldu.
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Ay bilemedim şimdi:26:neden aceba:26:
Burda bile basbas bağırdık hile var, hurda var diye ama duyurmadık sesimizi.
Çok hak yendi be Mune.
Yazık , binlerce insanın umutları, ekmekleri çalındı ellerinden.
En çokta neye kızıyorum biliyor musun?
2 yıl önce idi sanırım hakimlik sınavında 5 karı koca sınavı ful çekmişti.
Birer soruyu karı- koca farklı yapmayı bile akıl edemeyecek insanlar bu sınavlarda başarılı oldu.
Valla bak açık söyleyeyim, ben ev kadınıyım, hiç çalışma hayatım olmadı, bırak iş için sınavlara girmeyi, bir işe girmek için o şirketten bu şirkete koşturup acaba alırlar mı diye ümitlenmenin ne demek olduğunu bile bilmem mümkün değil fakat sitede insanları görüyorum sınavlar için gruplar kurup beraber sorular çözüyorlar, birbirlerine kaynak kitap öneriyorlar, dersanelere gidiyorlar, streslerini hissettiren yazılarını okuyorum, yıllardır sınavlara girenler var, atanamayanlar var, yani kısaca ciddi bir emek var, bunları görünce ve sınavlardaki hileleri, haksızlıkları okuyunca hem kızıyor, hem üzülüyorum, neden yani?
Tamam soruşturma yapılmış, belki parmağı olanlar ihtar alacak, işten el çektirilecek neyse artık ama hakkı yenenlerin hakkı teslim edilecek mi? O kadar emek üzüntünün karşılığı ne olacak?