• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hilary Duff'ın gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
ÜNLÜ şarkıcı ve aktris Hilary Duff, 3 senedir birlikte olduğu 29 yaşındaki Kanadalı hokey oyuncusu Mike Comrie ile ABD’nin California Eyaleti’nde evlendi. 22 yaşındaki yıldız, 100 kişinin katıldığı düğünde Vera Wang tasarımı bir gelinlik giydi. Çift, geçtiğimiz şubat ayında Hawaii’de nişanlanmış ve Comrie, Duff’a 1milyon dolar değerinde pırlanta bir yüzük hediye etmişti.

2639.jpg

çok iyi taşımış, zor bi model bu. cidden endam gerek, çok fit vücut gerek
biz giysek adile naşit gibi oluruz

güzel elbise..
seviyorum balıketekleri..

hilary de hoş kız, iyi taşımış.. ama kaç cm topuk giymiş merak ettim. minnacık boyla balıketek giyilmez çünkü aklinialirimsmile

Hilary duff ı çok seviyorum. Giyimini, saçını, makyajını, herşeyini kendine çok iyi yakıştırıyor. Bu gelinlik de ispatı..

nedense ben böyle modelleri pek sevemedim yaaa..kim giyerse giysin..dizlerden başlayan volanlar, fırfırlar..demode geliyor bana..:1closedeyes:

Yakismis gercekten, elbiseyi de guzel secmis evlenilecek sehri de , e ne de olsa benim sehrim Santa Barbara:)

kızı çok begniyorum ondan ne giyse yakışıyor..ama bu tarz dizkapagına kdr dar alttan biden açılan modelleri hiç begenmiyorum:)

Back