Hilal Cebeci va panpişlerine ne dersiniz

ayyyy sinir oluyorum bu kariyaaaaa yaaaa
cok basit biri bence.basit ve ucuz.one öyle üstsüz resimler panpisler heyy allahimm. yakinda donsuz fotolarinida koyacak dört gözle bekliyor takipcileri

bir gün kapanırlar
öteki gün frikik niyetine donlarını gösterirler
daha sonra soyunurlar
ondan sonra sevgililerinden düşük yaparlar
sonra birde üstüne dayak yerler

böylelerinin rezillikleri hiç bitmez

Gündemde kalma çalışıyor herkesin yaptığı gibi. Ve yaptıklarınında arkasında.. Yapcak bişey yok. Türkiye şuan bu halde.

Son düzenleme:
gündemde kalmak için yapmayacakları şey yok çok yazık hemen psikolojik destek şart! bizim insanımızda gidip fotoğraflarının altına saçma sapan yorumlar yapıyor bu ise daha vahim !

mesela seda sayanın çıplak fotosu dolu.. 80lerden kalma sanırım..

amma Türkiye'de yapılan anketlerde falan, en bi güvenilir kişiler arasında ilk sıralarda..
ve tv sabah programı sayesinde sanırım en zenginler arasındadır da..

artık sinirlenemiyorum bile..

içim bulanıyor sadece!

Panpiş falan yalan. Panpiş dediği insanlar fotoğraflarına salyaları akarak bakıp, arkasından küfür eden tipler. İşin ilginç yanı da bir fotoğrafının altına "asla yobaz olmayacağız" demiş. Ne yani hepimiz yobazız bi'tek kendisi mi aydın,modern? Allah akıl versin ne diyim

Son düzenleme:
Bir arada kapalıydı bu Hilal, ne yaptığını ne aradığını bilmiyor.

saçmasapan bişey işte.gündem yaratmk istiyo.2-3 sene önce ramazanda kapanıp mukabeleye gitmişti. o zamanlarda kameramanlar gündem yerle bir olmuştu.bu seferde bu.milllette oyuna gelip bakıyor işte.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz,bu topikle bahsi geçen ünlünün bilmeden reklamını yaptığınızın farkındasınızdır sanırım,iyi veya kötü,doğru yada yanlış,bir işe kalkışmış ve sizlerin yorum yapmanıza sebep olmuş,sonuçta eleştirilerin olacağını hesaba kattığını zannediyorum ve bu ünlümüzün yine amacına ulaştığını düşünüyorum lakin eleştiriler özellikle bizim sitemizde hakarete,argo kelimelere dönüşemez,buna ne kurallarımız nede yönetimimiz musamaha göstermez.
Bu sebepledirki konunuz yapılan ağır yorumlar nedeniyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…