Hilal Cebeci va panpişlerine ne dersiniz

sansürü başka türlü boykot edemiyor mu? yada ona mı kaldı sansür etmek? başkaları neden bu tarz sansür etmiyor?
ben buna reklam kokan sansür diyorum

banu alkan gibi buda

Hilal cebeci gibiler sadece dolgun göğüs ve kalçalardan oluşup,vücutlarının üzerinde dolu bir kafa yerine dekor taşıdıkları için bunları yapmak normal geliyor onlara.Beyinsiz yaşamak da zor böyle onun bunun maskarası oluyorlar işte.

Sesine ve aklına güvenemeyen insanlar ancak fiziklerine sergileyerek ön planda olmaya çalışırlar... Şımarıklıktan başka birşey değil yaptığı. 3-4 gün oyalayabilir ancak medyayı sonra unutulur gider....

hiç bir zaman sertap erener gibi yada emel sayın gibi olamayacak zavallı

'ünlü' olmak istemenin temelinde ilgiyi alâkayı özerinde hissetmek istemek vardır,
insan neden dikkat çekmek ister? diye bir düşünüyor insan o zaman
eksiklik hissettiği duygularını tamamlamak için,, maddi getirisini katlamak için,, ego tatmini için,, vesairevesaire
sosyal paylaşım ağlarında ya cümlelerinle konuşursun ya fotoğraf karelerinle
öne çıkaracağını düşündüğün kelime dizinleri yoksa, fotoğrafı tercih edersin gözükmek için,
hilalcik de fankilerine görselliğini sunup hatırlanma katsayısını arttırmak istemiişş,,

panpişlerinize niye bunu yaptınız gibi bi soru yöneltmişti muhabir hilalciğe
dedi, ben ahlaklı temiz biriyim, birden aklıma geldi, yapmak istedim ve yaptım
bodrum plajlarında neler oluyor önce bir ona bakın. hem yakında beni örnek alan
genç kızlarımızda böyle pozlar verecekler.

insan bilmediğini görmediğini yapmaz. aklına gelmediği için yapmaz anlamında,
birilerine bildirip,gösterip,yaptırmak da isteyenler
gönüllüleri bulup sunuyorlar örnek niyetine.. yapanlar çıksın kerevetine : ))

Kıslar yeni bir atasözü öğrendim.Sanırım bu Panpiş faciasını özetliyor..

AKIL OLMAYINCA NEYLESİN FİKİR ÇALSIN ABDURRAHMAN OYNASIN BEKİR..

Hilalde oynasın dursunnTek yeteneği bu çünkü

Kadınların bedenlerini bu denli basitleştirmesinden iğreniyorum

panpiş ne demek yaw, tweeterım yok, çok fransız kaldım

dün habertürkte okudum .
Hilal Cebeciye göre pampiş ; Kankanın daha yakını ,kankamının da kankası , canımın canı

Bu kadınının türkçe bildiğinden emin değilim

e kadında ses yok ne yapsın, güdeneme gelmesi lazım. böyle gündeme geldi, allah kimseyi şaşırtmasın bir arada çarşaf giymişti:) çarşaf out, nü in:)

Eee gözleri üzerine cekmek icin acmak gerekiyor medya ortaninda bazilarinin düsüncesine göre,cünkü yok baska sergilenecek birsey

Zihniyet degismeli ilk basta!

ıyy uyuz kadın ...bir arada tesettürlü sohpet çıkışı falan resimleri vardı magazin gündemine şap diye oturmuştu...böyle daha çook dikkat çeker yaa...

ne yapacağını şaşırmış,pampişlere güveniyo

dün bir magazin programında sırf meraktan izledim denizdeki ve sonra havuzdaki görüntülerini yayınladılar .kadın bir yandan bikinisini çekiştirip bile bile frikik veriyor diğer taraftanda kamerayı kontrol ediyor.edepsiz

tez zamanda ekrandan silinmesi gereken kadın
köylü güzeli şarkısından beri gıcık oluyorum kadına o dudaklarını büzerek konuşmasından
hiçbi hareketinde doğallık olmaz mı bi insanın
hep yapmacık tavırlar
lüzumsuz görüyorum kendisini dikkat çekicem derken ne gerek var bu hallere vahiim ki ne vahiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…