Hilal Cebeci va panpişlerine ne dersiniz

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
363
Hilal Cebeci tweeter da bir süredir iç çamaşırlı , üstsüz fotolarını yayınlıyor böylece takipçi sayısı 100000 oldu daha da artıyor. bu gidişle tv de bir gündüz programı yapar sonra bayramlarda falan büyük otellerden teklif alır aslında akıllı oynuyor sonrada pek çok ünlü gibi edepli hanım olur daha önce hiç bu fotoları çektirmemiş gibi davranır falan para basar. ben bile panpişi oldum dalgasına fotograflarındaki yorumları okuyorum okudukça millet olarak ne kadaaaar vahim durumda olduğmuzu görüyorum. ne çok abaza varmış öyle. bu gençliği nasıl eğitmeli ne etmeli?

gençliği mi eğitmeli, hilal cebeci gibileri mi? :)

Ben twitter dan değil gazeteden takip ediyorum o kadar vahim bi haldeyiz:) En son üstsüz resimde koymuş,bekliyoduk heyecanla zaten:)))

Allah akıl fikir versin demek istiyorum sadece.....Bu kadar da basitlik olmamalı yaniii

Bir de halka namus dersi vermeye kalkmış bugün.

Yazık diyorum başka da bişey demiyorum

bu kadın bir ara seneler önce tesettürlü gezerek te reklamını yapmaya çalışmıştı! demek ki inandırıcı olmadı ki tutmadı, şimdi birşeyleri sergileyerek ön plana çıkmaya çalışıyor!bu ve
banu alkan gibi tipler aslında çok zeki,aptal görünüp parayı götürüyorlar

Panpişlerin zeka seviyesi de halkın durumunu gösteriyo:))

panpiş ne demek yaw, tweeterım yok, çok fransız kaldım

Bunlar çakma sanatçı yok olup giderler kazandıklarıda haydan gelip huya gider çünkü içinde emek,ter yok

gençliği mi eğitmeli, hilal cebeci gibileri mi? :)

hilal cebeciyi eğitsek nolacak başka hilallerde çıkar gençlik rağbet gösterdikten sonra... ben lisede öğretmenim o yaşlardaki çocukları eğitmek çok zor çünkü önce ana babalarının eğitilmesi lazım evde ne varsa okula yansıyor. anne babası ahlaklı olmayı erdem olarak görmeyince çocuklar içinde ahlak birşey ifade etmiyor biz öğretmenler ne kadar yırtınsak boş
Panpişlerin zeka seviyesi de halkın durumunu gösteriyo:))

aynen katılıyorum

panpiş ne demek yaw, tweeterım yok, çok fransız kaldım

panpiş kanka kelimesinden geliyomuş gazetede yazıyodu kanka=panpa=panpiş:))

Bunlar çakma sanatçı yok olup giderler kazandıklarıda haydan gelip huya gider çünkü içinde emek,ter yok

işte hilal cebecide bunun farkında onun için çırpınıyo 2 tv programı yapar 2 dizi ceker derken birde zengin koca bulur öyle işte

gündeme böyle gelmeye çalışıyor işte.

böyle vukuatı çok bunun ne zaman gündemden düşse abuk sabuk hareketler içerisine giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
internet sansürüne karşı çıkmak için yapıyo bilmiyo musnuz?..

internet sansürüne karşı çıkmak için yapıyo bilmiyo musnuz?..

yaa bunu bilmiyodum demek amacıda varmış daha çok reklam için daha çok para kazanmak için yapıyo bence

İnsanlar basit ve üstün olarak ikiye ayrılırlar. Basit olanlar, yalnızca insan cinsini üretmeye yarayanlardır, diğerleri de yeni bir şey söyleyebilmek isteğiyle doğmuş, üstün insanlardır.

Geçen yıllarda bu kadın dini sohbetlerden çıkmayan vs...haberleri çıkmıstı.. hatta türbanla görüntülenmişti..
Yani kel alaka şuanki durumlar...100000000 bilmem kaç kişi orana burana bakıyoır..Fantazi kuruyor...Allahım ıslah etsin bütün sapıtanları ne diyim...!!

basitliğinde bu kadarı diyorum Kadında güzellik fizikte olsa bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…